Andreana Čekić nema nameru da se vraća prijašnjem načinu života i nema želju da se iskupi sa bivšim ljubavnicima. Pevačica Andreana Čekić otkrila je svoju romantičnu situaciju. Pevačica Andreana Čekić ulepšala je venčanje svog druga i kuma Darka Lazića, nekoliko sunca. Nakon toga, u razgovoru s novinarima, ona je otkrila svoju novootkrivenu samoću, otkriće koje je sve zateklo.

 

 

Katarina i Darko su se ponovo okupili, nakon skoro decenije razdvojenih. Andreana je primijetila njihov uspjeh, ali je jasno stavila do znanja da nema namjeru da se vraća na prošle romanse. Ne, ne vraćam se na svoje prethodne strasti, kao što peva Dragana Mirković u svojoj melodiji

 

Nisam ja uzeo zlato, možda on jeste, možda je njihova djevojačka ljubav bila iskrena, otuda i njihovo trenutno zajedništvo. Nisam bio blagoslovljen takvim bogatstvom, za mene je to uvijek slučaj da počnem od nule. Ne tvrdim da je svim mojim ljubavima nedostajala autentičnost; u tom trenutku, svaka ljubav je bila iskrena, priznala je. Kad dođe ljubav, biće svima poznata istina, nema potrebe za tajnama. Do tada je dovoljna tišina. Neću biti ograničen društvenim očekivanjima, jer sam već okusio slobodu braka. Andreanino uvjerenje je ostalo nepokolebljivo.

 

Andreana je nedavno priznala Grandu da je pronašla zadovoljstvo u ljubavi, ali čini se da su se njene okolnosti promijenile u posljednjih nekoliko mjeseci. Odlučila sam da svoj ljubavni život zadržim u tajnosti, zadovoljna svojom srećom i ispunjenjem. Zaista postoji neko poseban u mom životu, ali nemam nameru da javno otkrivam njihov identitet ili našu vezu. Ogovarači mogu spekulisati šta god hoće, ali ja nemam želju da potvrdim ili demantujem njihove pretpostavke. Umorila sam se od medija koji se bave mojim ličnim poslovima. Ne tražim njihovo odobrenje, već uživam u sopstvenoj radosti koliko god mogu – povjerila je Grandu.

Preporučujemo