Tea Tairović se nedavno našla u incidentu na aerodromu u Hamburgu, koji se dogodio u ranim jutarnjim satima dok je putovala sa svojim muzičkim saradnicima. Prema nezvaničnim informacijama, dva od njenih kolega su nakon detaljnog pregleda puštena, dok je Tea zadržana od strane aerodromske bezbednosti zbog sumnje da je nosila značajnu sumu gotovine, tačnije oko 70.000 evra.

Ispostavilo se da je Tea radila u Bugarskoj i novac koji je dobila kao bakšiš nakon svojih nastupa ponela sa sobom u Nemačku. Njena namera, verovatno, bila je da taj novac iskoristi za šoping nakon što završi sa nastupima u Hanoveru i Hamburgu, gde je bila angažovana prethodna dva dana.

Ovaj incident može imati ozbiljne posledice kako za Tea Tairović, tako i za njene kolege. Postoji mogućnost da im se izrekne zabrana ulaska u Nemačku u budućnosti, što bi moglo ozbiljno uticati na njihove profesionalne obaveze i planove. Dalji razvoj događaja i potencijalne posledice ovog incidenta ostaju za praćenje putem zvaničnih informacija i vesti. Tea Tairović je poznata pevačica sa bogatom karijerom koja privlači pažnju publike širom Balkana svojim muzičkim dostignućima i nastupima. Njena popularnost i prepoznatljivost rasla je tokom godina, a mnogi je znaju po svojim hitovima i prisustvu na raznim muzičkim manifestacijama.

Tea je sada jako popularna i bez skandala ne može proći. To nisu skandali koje ona izaziva ali šta god se desi na javnom mjestu vezano za nju, bilo uzrokovano njenom krivicom, krivicom drugih, uvijek je propraćeno od strane medija. Svaka priča ima dvije strane pa tako i ova kada si slavna ličnost i baviš se umjetnošću.

Preporučujemo