Svaka adolescentica mašta o tome da ima spavaću sobu nalik onoj opisanoj u ovom zadivljujućem članku. Zavirite u očaravajuće i fantastično carstvo Karleušine kćeri, gdje se težnje istinski manifestiraju u stvarnost. Nika Tošić, izdanak renomiranog dvojca Jelene Karleuše i Duška Tošića, svakodnevno aktivno učestvuje na izuzetno popularnoj društvenoj platformi TikTok. Opće stanovništvo je dosljedno u toku sa brojnim aspektima koji obuhvataju njeno postojanje.

 

 

Nasuprot tome, njena starija sestra Atina odlučila je da se distancira od domena društvenih mreža, ostavljajući javnosti ograničeno znanje o njoj jer su dostupne samo informacije koje su podelili njeni roditelji. Kako navodi Eksklusiv, Atina je svojim aktivnim prisustvom na društvenim mrežama osvojila svoje pratioce na Instagramu tako što je podijelila video koji prikazuje svoju očaravajuću sobu iz bajke.

 

Šema boja sobe se sastoji od bijelog namještaja poput kreveta, ormara i polica, dopunjenih nježnim nijansama nježno ružičaste u zavjesama, posteljini i manjim ukrasnim elementima. U sobi Atine Tošić pronaći ćete niz motivacionih postera koji krase zidove, stvarajući okruženje koje odiše pozitivnošću. Dodavanje jedinstvenom ambijentu prostorije je prisustvo jarkih neonskih svjetala, koje poboljšavaju ukupnu estetsku privlačnost. – Konačno je gotovo.

 

Nakon što se smestila u svoj udoban kutak grandiozne vile, ćerka Jelene i Duške nije mogla a da ne oseti neodoljivu opsesiju. Kada je zakoračila u svoje novo prebivalište, brzo je postalo jasno da je sobu Karleušine kćeri krasila pedantna briga i pažnja do najsitnijih detalja. Slike koje su krasile zidove dovoljno su govorile o neumornim naporima njenih roditelja pune ljubavi, koji su dali sve od sebe kako bi osigurali da tinejdžerski san njihovog dragog djeteta oživi na najsjajniji način koji se može zamisliti.

Preporučujemo