Već skoro dve decenije, muzičko takmičenje “Zvezde Granda” osvaja srca publike na Balkanu i postaje rasadnik talentovanih pevača i pevačica. Osnivač ovog takmičenja, Saša Popović, nedavno je podelio svoje razmišljanje o nevjerojatnom uspehu koje je ovo takmičenje postiglo tokom godina.

Tokom svih ovih godina, kroz audicije je prošlo više od 120 hiljada kandidata, što svedoči o popularnosti i uticaju “Zvezda Granda”. Saša Popović ističe da je pevanje i glas samo deo uspeha, dok se ostali faktori, poput stajlinga, izgleda, ponašanja, harizme, inteligencije i psihičke stabilnosti, takođe uzimaju u obzir prilikom ocenjivanja takmičara. Iako talent za pevanje igra ključnu ulogu, Saša Popović naglašava da nije dovoljan sam po sebi i da pevači moraju imati širi spektar veština i osobina kako bi ostvarili uspeh u muzičkoj industriji.

I dok Saša Popović nije otkrio ko je najuspešniji učesnik “Zvezda Granda”, pohvalio je pevačicu Tanju Savić, koja je postala popularna nakon svog učešća u ovom takmičenju. Tanja Savić je nakon toga gradila svoju karijeru u muzičkoj industriji i postala poznata izvođačica. Zvezde Granda su postale neizostavan deo muzičke scene na Balkanu i iznedrile su brojne talentovane pevače i pevačice čije pesme i nastupi i danas osvajaju publiku širom regiona. Njihov uticaj i doprinos muzici i zabavi su neosporni.

Zna se već da je Saša blizak sa svim učesnicima jer zahvaljujući njemu oni i jesu tu. Tako da ako nekad dođe do sukoba neke stvari se iznesu u javnost koje baš i ne bi trebale da se govore. Sve u svemu nadamo se da će istina uvijek izaći na vidjelo, jer nije se lako nositi sa lažima ako se previše počnu vrtiti u medijima.

Preporučujemo