Željko Mitrović je velikodušno poklonio Jovanu Jeremić kupovinom luksuznog automobila od 30.000 evra, demonstrirajući spremnost da za nju ide iznad svega.Voditeljka Jovana Jeremić će od sledeće nedelje samouvereno proširiti svoje prisustvo u jutarnjem programu Pink televizije petkom. Ova uzbudljiva prilika je rezultat njene izuzetne gledanosti koju joj je pružio uvaženi Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group. Ne samo da je dobila dodatni radni dan, već joj je povećana i plata kao zaslužena nagrada. Takođe, Jovani je Mitrović poklonio automobil vredan 30.000 evra.

 

 

Ovaj velikodušni gest svedoči o nepokolebljivoj odanosti Jovane Jeremić televiziji Pink, jer dosledno ističe nepokolebljivu podršku i pomoć koju dobija od vlasnika televizije. Jovana je na svom Instagramu hrabro podelila zadivljujući video na kojem se pored Milice i Željka Mitrovića prikazuje na zadivljujućoj uramljenoj slici, koju prati samouverena poruka.

 

 

 

– Verujem u sebe, ne zato što uvek donosim ispravne odluke, već zato što sam preživela pogrešne – rekla je ona. Jeremić je svojevremeno izjavio da je Mitrović potpuno promenio njen život.Poklonili ste mi prekrasan buket cvijeća, koji je imao tako dubok utjecaj na moj život. Osjećao sam i zahvalnost i nervozu kad god pomislim na Željka, jer on u mojim očima ima tako značajan autoritet.

 

 

U želji da vam uzvratim ljubaznim gestom, pretražio sam riznicu mogućnosti i konačno našao nešto što priliči vašem kraljevskom prisustvu. Predstavljam vam ovaj veličanstveni dar, jer zaista oličavate suštinu kralja u svakom pogledu. Održimo suštinu tradicije u ovom intervjuu, jer on označava početak nove ere za koju se nadam da će trajati naredne dve decenije, kao što je Jovanna izrazila u jutarnjem programu.

Preporučujemo