Stanija se sa ponosom hvali da je odigrala presudnu ulogu u pripremama i treninzima Maje, osiguravši joj pobedu. Starleta Stanija Dobrojević oglasila se javno na svom Instagram profilu i otkrila da je svojoj prijateljici Maji Marinković pružala uputstva i pomoć pre učešća u rijalitiju “Zadruga”. Izrazivši uverenje u Majin potencijal da u televizijskom programu izađe kao pobednik, Stanija je istakla da je aktivno uključena u Majin proces priprema. Odlučna da osigura da Maja bude adekvatno opremljena za izazove koji su pred nama, Stanija je posvetila svoje vrijeme i trud da podrži svoju prijateljicu i pomogne joj da se snađe u predstojećem iskustvu.

 

 

 

Što se tiče Majinog nastupa na “Eliti”, moram reći da je do sada bila apsolutno nevjerovatna! Čini se da se neki od vas možda osjećaju pomalo zbunjeno, pa mi dozvolite da malo rasvijetlim situaciju. Moja namjera nikada nije bila da se Maja upusti u bilo kakvo fizičko ili konfrontacijsko ponašanje prema svojim kolegama takmičarima. Umjesto toga, marljivo sam je pripremao da izađe kao pobjednik zahvaljujući svom izvanrednom talentu i vještini.

 

 

Pre nego što se pridružila popularnom rijalitiju “Elita”, Stanija Dobrojević je dala nepokolebljivu podršku svojoj bliskoj prijateljici Maji Marinković podelivši iskrenu objavu na svom Instagram profilu. Pokazujući svoju iskrenu brigu i ohrabrenje, Stanija je postavila zadivljujuću Majinu fotografiju uz promišljenu poruku koja je prenijela njenu svesrdnu podršku i žarku želju za Majinim trijumfom dok se upuštala u ovo uzbudljivo takmičenje.

 

Dugo očekivani dolazak kraljice rijalitija je neminovan ove večeri, spremna da potvrdi svoju dominaciju i bez napora preuzme svoje pravo mjesto na tronu. Sa nepokolebljivim samopouzdanjem, Maja Stanija izražava nepokolebljivo uverenje da će pobeda biti ostvarena u julu mesecu. Dok ohrabruje pojedinca da pokaže hrabrost, ona ih podsjeća na mnoštvo pristalica koji čvrsto vjeruju u svoje sposobnosti.

Preporučujemo