Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković samouvjereno je najavio ljubav brineti Andrei Lužiji, samo dva dana nakon što je njegova bivša djevojka pjevačica Tanja Savić priznala vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukojem Bešićem. Stanivuković je samouvjereno podijelio njihove zajedničke fotografije sa Maljače, a mlada brineta je bez zadrške objavila iste na svom nalogu na društvenim mrežama.

 

Evidentno je da su Andeana i Draško u vezi već duže vrijeme, o čemu govori i zajednička fotografija koju je Lužija ponosno objavio u maju. Na osnovu informacija sa društvenih mreža, potvrđuje se da je Andeana porijeklom iz Banja Luke, gdje trenutno živi. Uspješno je završila školovanje na cijenjenoj Visokoj poslovnoj školi i nastavila dalje studije na prestižnom Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci. Bez sumnje, njena izuzetna atraktivnost, u kombinaciji sa njenim obrazovanjem, plijenila je gradonačelnikovu pažnju. Uprkos tome što je već objavljivala slike sa Draškom, ona nije ažurirala svoj status veze na Fejsbuku, samouvereno izjavivši da je i dalje slobodna.

 

Andreina ljubav prema putovanjima i uživanju u luksuznim destinacijama ne poznaje granice. Na osnovu zadivljujućih fotografija koje je podelila, vidljivo je da je istraživala prelepe zemlje Italije, Španije, Grčke, Crne Gore i Hrvatske, a istovremeno se ukrcala na raskošan brod za krstarenje koji joj je omogućio da doživi bogatu istoriju i glamur Evrope. najpoznatijih mesta. Lužija se svakako bavi i manekenstvom. Aktivno promovira haljine i modne dodatke kroz različite medijske kanale u Hrvatskoj.

 

 

 

Neka se zna da je Draško Stanivuković od svog ulaska u političku arenu samouvjereno plovio intrigantnim ljubavnim životom. Mediji ga dovode u vezu sa poznatom pevačicom Tanjom Savić, Kristinom Kijom Kockar, i njegovom najnovijom javnom devojkom Kristinom Beronjom, talentovanom studentkinjom Fakulteta za medije i komunikacije koja se takođe bavi manekenstvom.

Preporučujemo