Jelena Karleuša i Aca Lukas, dve osobe poznate po stalnoj svađi i čestim javnim raspravama na raznim društvenim mrežama iu medijima, konačno su se susrele licem u lice tokom nastupa uživo u Novom Bečeju. Dosljedno su naglašavali da, uprkos burnim periodima i često izazovnim porukama koje prenose, ne postoji zlonamjerna namjera za koju treba odgovarati, i da zaslužuju ogromno poštovanje. I još jednom su ovu tvrdnju potkrijepili nakon susreta na sceni.

 

Dok su se Jelenina vrata od auta zatvarala, Lukas je stajao i gledao je kako se udaljava, a srce mu je teško od mešavine nostalgije i iščekivanja. Znao je da ovo zbogom nije kraj, već samo privremena pauza u njihovoj priči.

 

 

 

Shvativši značaj ovog trenutka, uzvratila mu je kratkom, ali snažnom porukom. Dok se Lukas kretao ka Jeleni, koja je upravo htela da uđe u njen auto, nije mogao da ne oseti mešavinu emocija. U zraku se osjećao tračak tuge jer je znao da je ovaj susret za sada označio kraj njihovog zajedničkog vremena. Međutim, usred gorko-slatkog trenutka, skupio je hrabrosti da joj se oprosti. Teška srca je otvorio usta i pustio riječi da mu pobjegnu s usana, izražavajući iskreno zbogom.

 

 

U tim kratkim sekundama koje su izgledale kao da se protežu u vječnost, Lukas je osjetio navalu emocija kako mu kolaju venama. Nije mogao a da se ne zapita šta ih čeka u budućnosti. Da li bi im se putevi ponovo ukrstili? Ili je ovo zaista bio kraj njihovog zajedničkog putovanja? Dok su mu se ova pitanja vrtjela u mislima, nije mogao poreći bol čežnje koja je ostala u njemu.

Preporučujemo