Reakcija Rumunke bila je apsolutno divlja kada je Đoković osvojio prvi set, jer je potpuno izgubila kontrolu i ušla u stanje ekstremnog uzbuđenja. Njen nivo čuđenja i entuzijazma bio je toliko intenzivan da bi se moglo opisati kao da je bila u potpunoj euforiji.

 

Rumunka je imala apsolutno suludu reakciju kada je teniser početnik bio potpuno zatečen i shrvan kada je Đoković osvojio prvi set! Rumunski teniser Andrea Prisacariu stekao je reputaciju kao strastveni navijač i obožavalac proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića.Onane je uvijek razočarana kada nije u mogućnosti da prisustvuje Noletovim utakmicama, ali predstojeći meč protiv talentovanog Carlitosa Alcaraza je događaj zbog kojeg je iskreno uzbuđena. Na njenu sreću, Đoković je u početnom setu pobedio sa hvale vrednih 6:3. Nakon toga, Andrea je odmah krenula na različite platforme društvenih medija, podijelivši intrigantan video koji je nepogrešivo pokazao kako je podlegla potpuno očaravajućem stanju uma. Srećom, Đoković je trijumfovao u početnom setu sa impresivnih 6:3. Nakon ove pobjede, Andrea nije gubila vrijeme koristeći brojne kanale društvenih medija kako bi proširila zadivljujući video koji je neosporno prikazivao kako je podlegla potpuno zadivljujućem stanju svijesti.

 

 

 

Dozvolite mi da otkrijem najneobičnije slušno iskustvo koje, po mom ličnom mišljenju, nadmašuje sva druga. To je ništa drugo nego precizan slučaj kada sudija izgovori čuveno ime “Đoko Đoković” i nastavi da pojača uzbuđenje naelektrisanom najavom “igre za Novaaaaaaaak Đokovićiiiiiiiiiiiiic”.

 

 

Čista euforija i neodoljiv osjećaj olakšanja koji me obuzimaju u tom trenutku su neopisivi, nalik na težinu koja se bez napora skida sa mojih umornih ramena. Zračivši zadovoljnim osmehom, Andrea je sa zahvalnošću priznala dubok uticaj ovog izuzetnog zvuka, potpuno svesna ogromne radosti i spokoja koji joj je dao.

Preporučujemo