Sloba Radanović, pjevač, cijeni svaku priliku koju dobije da kvalitetno provede vrijeme sa svojom porodicom. Posebno je ovo ljeto za njih imalo poseban značaj jer im se prvi put pridružio sin Damjan za cijelu sezonu. O radosti i sreći koju je doživjela porodica Radanović mogu se svjedočiti kroz razne video zapise i fotografije koje je podijelila Slobina supruga Jelena.

 

 

 

Jelena se otvorila svojim pratiocima na Instagramu, otkrivajući niz ličnih problema sa kojima se suočava. Iskreno je govorila o istini o svojoj hiperpigmentaciji, stanju u kojem dijelovi njezine kože izgledaju tamnije od normalnog. Spomenula je i svoju alergiju na sunce, koju je pripisala hormonskim promjenama tokom trudnoće. Jelena je čak izrazila zabrinutost zbog proširenih vena, ne znajući da li su vidljive drugima. Međutim, povukla je granicu pokazujući svoj celulit, odlučivši da ne izloži taj određeni aspekt svog tijela. Njeni pratioci su pažljivo slušali, zahvalni na njenoj iskrenosti i ranjivosti.

 

 

Očigledno je da Jelena zna kako da u njihove živote unese humor i smeh, čineći njihov odnos još dražesnijim i zanosnijim. Zanemarila sam da spomenem uznemirujuću činjenicu da mi se kosa postupno prorjeđuje i da doživljavam prilično obeshrabrujuće stanje koje liči na ćelavu tačku na vrhu glave.

 

U svjetlu ovih neočekivanih i nesretnih okolnosti, dovodim u pitanje pravednost svega. Gdje je, razmišljam, pravičnost i pravda u ovoj situaciji? Instagram story sa suprugom Slobe Radanovića potaknuo je razgovore o izazovima sa kojima se žene suočavaju tokom i nakon trudnoće. Iako su Jelenini komentari možda bili bezbrižni, oni bacaju svetlo na veoma stvarne probleme sa kojima se žene obično susreću u ovoj fazi svog života.

Preporučujemo