Aleksandra Prijović postigla je izuzetan uspjeh u svojoj karijeri, osvojivši publiku rasprodavši tri Arene u dobi od 28 godina. Ovo izvanredno postignuće izazvalo je značajnu pozornost javnosti, a ljudi nestrpljivo traže detalje o njezinom obrazovanju i obiteljskom podrijetlu. Aleksandra Prijović, danas glazbena senzacija, brusila je svoje vještine i otkrila svoj pravi poziv u skromnom prebivalištu svojih formativnih godina.I Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su se školovali, ali su njihovi putevi krenuli drugim smjerovima. Filip Živojinović završio je studije u Houstonu, dok je obrazovni put Aleksandre Prijović naprasno prekinut.

 

Kao marljiva učenica vrlo brzo je spoznala svoj urođeni talent za pjevanje, talent koji je prepoznala i naslijedila od svoje majke glazbenice Borke. Tijekom njezina odrastanja njezini djed i baka imali su ključnu ulogu u njegovanju i brizi za nju, doprinos koji ona i dan danas visoko cijeni. Nakon završene osnovne škole Aleksandra je samouvjereno donijela odluku da nastavi srednju školu. Međutim, ubrzo je otkrila svoju pravu strast prema glazbi.

 

 

Ipak, ostaje predana završetku svog srednjoškolskog obrazovanja, unatoč izazovima koje nose brojni nastupi i obveze. Slično, njezin suprug Filip Živojinović može se pohvaliti impresivnim iskustvom. Budući da je tenisku karijeru započeo kao mlad uz oca, proslavljenog tenisača Slobodana Bobu Živojinovića, Filip je oduvijek prepoznavao važnost obrazovanja. Pohađao je prestižnu British International School u Beogradu i usavršavao se na Sveučilištu Rice u Houstonu.

 

 

Njihova ljubavna priča doživjela je vrhunac vjenčanjem 2018. godine, a radost im je uveličala kada im se u ožujku sljedeće godine rodio sin Aleksandar. Ova iznimna i uspješna obitelj ne samo da osvaja javnost svojim postignućima, već impresionira i svojom nepokolebljivom predanošću i strašću prema svojim nastojanjima.

Preporučujemo