Aleksandra Mladenović je na svom nalogu iznijela opasne tvrdnje. Kako kaže njen bivši dečko je prati i prijeti, te objavljuje njihove zajedničke slike, iako su se rastali prije mjesec dana kako navodi pjevačica. Upravo zbog ovakvog uznemirujućeg ponašanja, pjevačica je prijavila ovaj slučaj nadležnim vlastima.

 

Umorna sam od dijeljenja svoje intime sa javnošću, radije bih detalje zadržala za sebe. Međutim, primorana sam da iznesem neke stvari s obzirom da me već tri dana prati i prijeti samoubojstvom. Ovako priča ide tako daleko, da me je zvao na video poziv i pokazivao kako se sprema izvršiti samoubistvo. Prvi put sam poslala prijateljicu i našla ga je s pištoljem u ruci. Pokušala sam da mu pomognem tražeći odgovarajućeg liječnika, no i to nije pomoglo. Danas je već treći put da se pokušao ubiti i primorana sam obavijestiti i medije i njegovu porodicu, jer ovo već prelazi sve granice. Pjevačica je užasnuta ovom situacijom.

 

 

Unatoč ovom izlaganju pjevačice i njenih tvrdnji, bivši partner opovrgava ove optužbe, nadalje on prebacuje krivnju na starog bivšeg partnera pjevačice, Isaka Šabanovića, što pjevačica oštro demantuje. Stefan navodi, kako nikada je nije uhodio niti udario, kao ni varao i fizički napadao. On tvrdi da je udario Isak Šabanović, te negira tvrdnje da je pokrao.

 

 

Nažalos, danas se sve više susrećemo sa ovakvim slučajevima gdje su nažalost žene žrtve nasilja, i očajnički pozivaju javnost u pomoć. Nadamo se da će se u sljedećim danima ova situacija razriješiti i da ćemo saznati ko je ispravan, a ko kriv u ovoj priči.

Preporučujemo