Jovana se našla u situaciji da nije mogla više da čeka da rodi svoju bebu, pa je donela hrabru odluku da se porodi kod kuće. Nažalost, njen muž nije bio prisutan jer je bio zaokupljen svojim poslom, ali je srećom njena svekrva uskočila da joj ponudi pomoć. Uprkos neočekivanim okolnostima, Jovanina odlučnost je pobedila i ona je uspešno rodila bebu. Usred haosa, Jovanina drugarica Milica stigla je taman na vreme, pružajući preko potrebnu podršku u ovoj značajnoj prilici.

 

 

Cijelo iskustvo bilo je ispunjeno mješavinom emocija, od straha i neizvjesnosti do olakšanja i radosti. Kroz sve to, Jovanina snaga i otpornost su blistali, dok je graciozno prihvatila izazove koji su se pojavili. Još jednom je snaga ljubavi prikazana na najzanimljiviji način kroz izvanrednu priču Jovane Drobnjak, hrabre mlade majke porijeklom iz Bijelog Polja. Kako se približavala završnoj fazi trudnoće, kao i svaka buduća majka, Jovana je marljivo pakovala torbu pripremajući se za skori odlazak u porodilište.

 

Međutim, nije znala da će se njeni planovi potpuno promijeniti, jer je njena hrabra beba imala druge ideje i odlučila je da napravi veliki ulaz u udobnosti vlastitog doma. Otprilike u šest sati ujutro, nalet bola prošao je kroz moje tijelo, uhvativši me nespremnu jer nisam očekivala da ću tako brzo porođati.

 

 

Jovana radosno otkriva da je procena zdravlja bebe dala besprekornu ocenu deset. Po povratku kući iz porodilišta, žena je bila u pratnji supruga i dva sina od tri i pet godina. Prisustvo ovih muških članova porodice donelo je ogromnu količinu radosti i sreće u domaćinstvo. Beba Milica, koja je bila borbene i nestrpljive naravi, u trenutku rođenja imala je 54 centimetra dužine i 3.150 grama. Vrijedi još jednom naglasiti da je po dolasku na svijet dobila savršenu ocjenu deset.

Preporučujemo