Žena s kojom je car izdao Aleksandru šokantno se oglasila i otkrila da je i ona trudna s carevim djetetom. U neočekivanom preokretu, Filip, carev ljubavnik, otkrio je šta joj je obećao u vezi sa njihovom nerođenom bebom. I pored brojnih sukoba i slučajeva neverstva, Filip Car i Aleksandra Nikolić doneli su odluku da svojoj ljubavi daju šansu i krenu u zajednički život u Beogradu.

 

Da bi stvar dodatno zakomplicirala, tek kada su najavili svoje namjere, javila im se mlada žena iz crikveničkog kraja tvrdeći da nosi Filipovo dijete. Evidentno je da je ova devojka ostala trudna dok je Filip još bio u vezi sa Aleksandrom, otkrivajući da je ona Filipova tajna ljubavnica. On je dobro svjestan mog identiteta, tako da nema potrebe da se predstavljam javnosti. Do sada sam se uzdržavao od razgovora o ovoj temi jer mi je obećao da će ostati uz mene, potvrđujući da je njegova veza sa Aleksandrom prošlost. Međutim, postalo mi je jasno da se s njom pomirio samo iz finansijskih razloga, tačnije zato što ih fanovi više nisu finansijski podržavali. Obeshrabrujuće je shvatiti da on nije iskren.

 

 

Ova otkrića dolaze iz razgovora između djevojčice koja tvrdi da je trudna s carevim djetetom i Svetom. Upućujem mu najiskrenije želje dok se kreće kroz zbunjujući lavirint obmane, gubeći dodir sa svojim pravim identitetom, besciljno udarajući bez ikakve jasne svrhe ili smjera.

 

 

On se neprestano kopa u duboku rupu, a ja ostajem da razmišljam koliko još namerava da izbegava posledice svojih postupaka. Možda bi u njegovom najboljem interesu bilo da pobjegne na daleki kontinent, bježeći od ogromnog tereta grešaka koje je napravio. Ovakve osjećaje izražava mlada žena koja živi u slikovitom gradiću Crikvenici.

Preporučujemo