Horoskop za 13. oktobar 2023. godine donosi značajne promene kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Astrologinja Darka Cvetković pripremila je dnevni horoskop koji će vam omogućiti da sagledate stvari iz drugačijeg ugla.

 

OvanLJUBAV: Emocije za vas zahtevaju trud i testirate nekog u vezi.
ZDRAVLJE: Oči i promaja mogu izazvati bolove.BIK LJUBAV: Romantična večera u dvoje zahteva dogovor oko kuvara.ZDRAVLJE: Sklonost nervozi.BLIZANCI LJUBAV: Slobodnjacima je solidno i gledajući tuđe probleme, shvatate da ste srećni. ZDRAVLJE: Osećate se zdravi i puni pozitivne energije.RAK LJUBAV: S partnerom se osećate kao da se poznajete večnost, ali želite promene.ZDRAVLJE: Problemi sa kolenima.LAV LJUBAV: Dan je povoljan za ljubav, mesec planira emocije i podstiče pozitivan stav prema partneru. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervom u levoj nozi.

DEVICA
POSAO: Privatni ili emotivni problemi preplavljuju vaše misli, dok zanemarujete posao.
LJUBAV: Morate prihvatiti savet prijatelja da se oslobodite i ne ostavljate sve u priči.
ZDRAVLJE: Deca mogu zahtevati pažnju za svoje zdravlje.VAGA
POSAO: Razmatrate povratak u staru firmu ili na prethodnu poziciju pre reorganizacije. Prijatelj Vodolija može pomoći.
LJUBAV: Pazite na impulsivnost i tvrdoglavost, jer Vaga može podsećati na agresivnog Ovna. ZDRAVLJE: Upotrebljavajte lekovite začine kao što su kim i slačica.ŠKORPIJA
LJUBAV: Zadovoljni ste svojim brakom i opušteni, a danas je posebno lep dan za vas.
ZDRAVLJE: Povežite se sa prirodom.STRELAC LJUBAV: Slobodni Strelac želi vezu sa Škorpijom ili Ribama. ZDRAVLJE: Posvetite pažnju promenama u telu i konsultujte lekara ako je potrebno.

JARAC
LJUBAV: Opustite se sa voljenom osobom, dok slobodni Jarčevi mogu imati izlet sa Blizancem.ZDRAVLJE: Imate obilje fizičke energije.VODOLIJA POSAO: Danas nije vreme za veliki rad, već za razmišljanje o budućim planovima.LJUBAV: Voljena osoba sa smislom za humor vas opušta i čini srećnim.ZDRAVLJE: Ne zapostavljajte brigu o zdravlju.RIBE LJUBAV: Maštate o idealnoj ljubavi sa Bikom ili Blizancima, ali Blizanci donose nesigurnost.

Preporučujemo