Veljko Ražnatović je napustio Bogdanu. Ceca je donela odluku da se neće mešati i mešati u njihovo razdvajanje.Veljko i Bogdana Ražnatović su nesumnjivo najpoznatiji balkanski pesnici koji su krasili scenu. Brojni ljudi ostali su zatečeni kada su saznali da se Cecin sin sprema da se oženi devojkom čiji roditelji žive prodajući kokoške na beogradskoj pijaci. Ipak, on je nedvosmisleno odlučio da potvrdi svoju autentičnost, bez obzira na svoje roditeljsko porijeklo. Nositi težinu slavnih roditelja nije lak zadatak, ali je on neustrašivo odlučio prihvatiti izazov učestvujući u najzahtjevnijem sportu od svih, e-boksu.

 

Sa besprijekornim rekordom od 10 pobjeda u isto toliko mečeva, nije ostavio mjesta sumnji. Uprkos neosnovanim tvrdnjama koje kruže u medijima, insinuirajući da njegove protivnike majka plaća da izgube, on ostaje nepokolebljiv i nastavlja da impresionira, posebno naše ljude. Upravo iz tog razloga, n je pre dve godine doneo smelu odluku da napusti Beograd i preseli se u Bogdanino živopisno selo. Srećom, njen otac im je velikodušno poklonio kuću, što im je omogućilo da uživaju u idiličnom selu. Sada su u društvu dragog mladog sina Željka pronašli svoj lični raj.

 

Međutim, s predstojećim ključnim turnirom Veljko uviđa neophodnost besprijekorne pripreme i potpune izolacije. Stoga je samouvereno rešio da iznajmi stan u VEterniku, na zgodnoj lokaciji u blizini Novog Sada, gde će boraviti do kraja njegove pobedničke bitke. “Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga se odlučio na samoizolaciju, pa je po dogovoru sa suprugom Bogdanom napustio stan i otišao.

Ona se složila sa ovim, jer zna koliko mu je ovaj turnir važan. Dok njega nema, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti u vili Čeki, ali će svakako povremeno odlaziti sa detetom u Novi Sad, jer su njih troje navikli da su sve vreme zajedno i da se retko rastaju. “, rekao je izvor alo.rs

Preporučujemo