Ana Nikolić je bila toliko shrvana gubitkom voljene osobe da je okačila fotografiju biljke i napravila poređenja između biljke i pokojnika. Riječi kojima ga je opisala bile su šokantne. Zaista je intrigantan prizor svjedočiti intenzitetu njenih emocija i jedinstvenom načinu na koji je odabrala da izrazi svoju tugu. Od kada je mala Tara Đurić imala rođendan, u medijima se kontinuirano i široko raspravlja o romantičnim vezama Raste i Ane Nikolić.

 

 

Nakon godina razdvojenosti, konačno su se našli licem u lice pred bljeskajućim kamerama. Taj značajan događaj brzo se munjevito proširio po celoj Srbiji i za nekoliko sati zaokupio pažnju celog naroda. I pevačica i izvođač su očigledno bili u pozitivnom raspoloženju, lica su im bila ukrašena osmesima, a oči su im sijale čistom radošću.

 

 

Međutim, Ana je danas svoje akcije podigla na viši nivo i svojom neočekivanom objavom zaokupila pažnju i radoznalost javnosti. U nastojanju da istakne sličnosti između Raste i njenog preminulog oca, napravila je poređenja između njih dvoje. Osim toga, učinila je još više posvetivši duboke i iskrene tekstove pjesme Dina Merlina samo da bi izrazila svoje emocije prema njemu.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić radosno su obeležili značajan šesti rođendan svoje dragocene ćerke Tare u raskošnoj i raskošnoj vili smeštenoj u srcu Beograda. Dugo očekivani večer bio je prožet duhom uzbuđenja i veselja, jer su porodica i prijatelji željno iščekivali dolazak proslavljene pevačice Ane Nikolić. Međutim, na užas iščekivanih gostiju, šarmantna pevačica je prilično zakasnila u ulazak, što je izazvalo blagi poremećaj u pažljivo orkestriranom veselju.

Preporučujemo