Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić  su raskinuli brak pre šest godina. Nakon razdvajanja, zadržali su jaku vezu zbog svoje kćeri. Venčanje Raste i Ane Nikolić bilo je zaista izuzetan događaj, simbolizujući prelepu zajednicu dve neverovatne ličnosti. Međutim, samo nekolicina odabranih upoznata je sa izuzetnim detaljima njihove očaravajuće ljubavne priče i magičnim počecima njihovog zajedničkog putovanja.

 

 

Venčanje Raste i Ane Nikolić bila je izjava njihove duboke ljubavi jedno prema drugom. Samouvjereno dijeleći svoju jedinstvenu priču, Rasta je otkrio da su se zavjetovali tokom nastupa, a usput su se spontano zaustavili u opštini. Venčanje Raste i Ane Nikolić, održano na prestižnoj prestoničkoj manifestaciji, bilo je veliko slavlje.

 

 

Međutim, samo mesec dana nakon što im se rodila ćerka Tara, Ana i Rasta su odlučili da podnesu zahtev za razvod. Pokazujući nepokolebljivu snagu, Nikolićeva je otvoreno priznala da je ovaj izazovan period bio najteži sa kojim se suočila u životu. Ana Nikolić u emisiji “Magazin In” samouvereno kaže da je tešku, ali ispravnu odluku da podnese zahtev za razvod donela kada je ljubav prema Rasti bila na vrhuncu. Iako izražava želju da njihov brak opstane, ističe da su uspjeli održati prijateljstvo. Ana priznaje dubok uticaj njihove ljubavi, jer im je dala najdragoceniji poklon na svetu – njihovu ćerku Taru. Sa ovim osjećajem, čovjek se pita da li bi pomirenje moglo biti na pomolu.

 

 

 

Sa nepokolebljivim samopouzdanjem, Stefan Đurić Rasta, proslavljeni reper, neustrašivo je ušao u dubine svog života tokom nedavnog intervjua. Diskusija se usredsredila na njegovu dragocenu ćerku Taru, njegovu bivšu suprugu Anu Nikolić, njegovo odrastanje, vreme iza rešetaka, pa čak i njegov nadolazeći autobiografski film “3211” koji će uskoro zaokupiti publiku. Vrijedi napomenuti da je, uprkos tome što je njihov srdačan odnos bio vezan isključivo za njihovu voljenu nasljednicu, Rasta neustrašivo bez oklevanja ogolio svoju dušu.

Preporučujemo