Rada Manojlović, poznata pevačica, dugo je bila u romantičnoj vezi sa kolegom Milanom Stankovićem. U novije vrijeme, Rada je rasvijetlila temeljne razloge Milanove očigledne nelagode i nelagode uzrokovane ogromnom kritikom javnosti oko glasina da namjerava krenuti na duhovno putovanje kao monah, posvećujući se u potpunosti vjerskim aktivnostima i obožavanju Bože.

 

 

Rada je otkrila da su ona i Milan uspeli da održe srdačnu vezu uprkos svojim prošlim romantičnim vezama. Vrijedi napomenuti da kad god im se desi da se ukrste, uvijek odvoje vrijeme da razmijene ljubaznosti i da se oproste. Još nisam imala prilike da ga vidim, ali željno iščekujem naš susret. Već nekoliko dana vrijedno organiziramo i planiramo ovaj skup, jer imamo pregršt tema za razgovor i razmišljanje.

 

Jedna od glavnih tema našeg razgovora nesumnjivo će se vrtjeti oko svih glasina i spekulacija oko njega. Fascinantno je koliko se o njemu pisalo i spekulisalo, ali ja lično nemam pojma o njegovim stvarnim namerama i planovima. Pored toga, Rada je otkrila da se Milan susreće sa istim pojavama koje se često opisuju u literaturi u vezi sa svojim životom, posebno otkako je karijeru završio u oblasti muzike i krenuo na verski put.

 

 

 

Milan Stanković, koji je pre nekoliko godina doneo odluku da se povuče iz javnosti i svim srcem prigrli novo poglavlje svog života usredsređeno na religiju i crkvu. Prema dostavljenim informacijama, Stanković je krajem avgusta planirao da obuče monaški rizu i kao iskušenik krene u renomirani manastir Podmaine koji se nalazi u Crnoj Gori. Međutim, suprotno njegovim očekivanjima, suočio se sa razočaravajućim neuspehom jer mu je odbijen ulazak u manastir.

Preporučujemo