Branka Lazić, majka Darka Lazića, oduvek je bila poznata po svojoj misterioznoj i introvertnoj prirodi, izbegavajući bilo kakvu interakciju sa medijima.Krila je od javnosti svoj privatni život, sve do sada. Stoga je sve šokiralo kada se prije nekoliko dana proširila vijest da je Branka ponovo pronašla ljubav u svom srcu, čak i nakon razornog gubitka supruga.

 

Posle nekoliko očaravajućih nezaboravnih meseci zajedno, pronašla je svoje srce isprepleteno sa Draganom Paunovićem, šarmantnom i zagonetnom dušom koja potiče iz očaravajućih zemalja Holandije. Usred brojnih ljubavnih obećanja i ukradenih pogleda, ona sada stoji pred svijetom, otkrivajući svoju žarku izjavu vječne odanosti, dok otkriva svoju namjeru da zapečati njihovu strastvenu vezu s trajnom bračnom zajednicom.

 

 

Dečko majke Darka Lazića strastveno je pričao o njihovoj dubokoj ljubavi, zamišljajući budućnost u kojoj će razmeniti zavete u očaravajućem gradu Parizu. Njihova ljubav nije bila prolazna romansa, već obaveza koja je prevazišla godine, jer su planirali da krenu na put braka. Dragan je s ponosom istakao važnost uključivanja njihove voljene kume Jule Savić iz Pećinaca, koja je bila nepokolebljiv oslonac od početka njihove veze.

 

 

Dečko Darkove majke obično živi u Holandiji, uranjajući u živu kulturu Amsterdama. Međutim, on se često povlači na očaravajuće ulice Pariza, gdje njegova menadžerska agencija cvjeta usred usijanog svijeta poznatih ličnosti. Uprkos geografskoj barijeri, Darkova majka njeguje trajnu vezu sa Brankom, neprestano premošćujući jaz između njihovih srca. Takođe je rekao: – Putujemo zajedno, sjajno je istinski voljeti i biti voljen. Dugo smo zajedno, lepo se zabavljamo, cenimo i poštujemo jedni druge i to je najvažnije – rekao je Dragan.

Preporučujemo