Fotografija sa venčanja Srđana i Dijane Đoković osvanula je u javnosti. U neverovatnom braku dugom tri i po decenije, Srđan i Dijana Đoković pobedili su sve prepreke, a dok razmišljaju o neverovatnom putovanju koje su podelili, imaju sve razloge da odišu ogromnim ponosom.

 

 

U harmoničnom porodičnom okruženju uspješno su odgajali tri sina, a postoji jedan zadivljujući aspekt iz ranih faza njihove romanse koji je ostao tajna za svijet. Ovu činjenicu samouvereno je obelodanila Noletova majka gostujući u renomiranoj emisiji “Dok anđeli spavaju”, autorke Marine Rajević Savić, zadivivši publiku svojom zadivljujućom pričom.

 

 

Dijana Đoković, koja svoju bolest krije od sina Novaka, stalno je odsutna od kuće, što objašnjava zašto je često poslednja obaveštena. Imali smo kratku vezu kada sam ostala trudna. Jasno sam dala do znanja momku, koji je sada moj sadašnji muž, da ću ja zadržati dijete i da on nema nikakvih obaveza. Moj izbor je bio da rodim naše dijete, a sada je na njemu da odluči. Obvezati se nekome s kim sam bio u vezi tek nekoliko mjeseci bilo je ogromno za mene. Ubrzo nakon toga, Diana je postala gospođa Đoković.

 

 

Dijana Đoković je samouvereno otkrila porodičnu tajnu, ali nije u stanju da preduzme akciju jer je Jelena napravila veliku grešku. Uz to, samouvjereno je ispričala da je suprug šaljivim upitima često zaigrano podsjeća na to vrijeme. Srđan poseduje sopstvenu kolekciju igara. Povremeno uživa u igri i postavlja mi pitanje: “Da se nisam oženio tobom, da li bi mi dozvolio da vidim Novaka?” Kao odgovor, samouvereno sam sa osmehom odgovorio: “Ko bi rekao da bi on uopšte bio Novak?” Moguće je da bi se zvao drugačije, ali pravo je pitanje kakav bi on bio, tvrdi Dijana.

Preporučujemo