Filip je bio shrvan dijagnozom: Aleksandra Nikolić je otkrila ovu bolest, a car se smatra odgovornim. Svi željno iščekuju dolazak Filipa Cara i Aleksove bebe. Aleksandra Nikolić napreduje u svojoj novootkrivenoj ljubavi, ne uznemiruju ga uzaludni pokušaji zlikovca da lažnim glasinama zabije klin između nje i Filipa cara.

 

 

Uprkos nemilosrdnim naporima njihovih protivnika, njihova veza nastavlja da cveta, jer zaista zaslužuju svu sreću koja im se nađe na putu. Aleks Nikolić neustrašivo je pobjegao od majke i liječenja – Stigao u Crikvenicu da čvrsto traži pomirenje sa Filipom. Filip je dobio prestižnu televizijsku ponudu da postane voditelj, što znači da će biti u Beogradu – savršeno odgovara Aleksandri. Ova prilika ne samo da će ih zbližiti već će i njihovu ljubav podići na potpuno novi nivo – nivo o kojem su oduvijek sanjali. Kada se afirmišu u karijeri, sledeći korak biće ispunjenje želje svake devojke – osnivanje porodice.

 

Od kada su izašli iz Zadruge, Filip i Aleksandra su zanemarili sopstvenu dobrobit i sada su odlučni da imaju bebu. Filip već duže vrijeme osjeća snažan očinski instinkt i najveća mu je želja da postane otac. Isto tako, Aleksandra je neverovatno željna da mu rodi dete. U početku se nisu mnogo obazirali na to, ali sada kada je prošlo neko vrijeme bez uspjeha, oni se ozbiljnije bave time. Uprkos redovnim lekarskim pregledima koji su potvrdili njeno fizičko zdravlje, lekari su Aleksandri savetovali da se opusti kako bi došlo do začeća.

Doktori tvrde da produženi periodi zatočeništva, zajedno sa poremećenim obrascima spavanja, nedoslednom ishranom, stalnim sukobima, pojačanom anksioznošću i čestim smetnjama, uvek imaju uticaj na opšte stanje žene. Naglašavaju da je to postepen proces da se tijelo opusti i vrati u normalno stanje. Car duboko žali što je preuzeo odgovornost za Alexovu čestu razdražljivost prema njemu…

Preporučujemo