Promena koja se dogodila bila je neočekivana i dogodila se bez ikakvog prethodnog obaveštenja, ostavljajući Andriju i Đeđu da vode odvojene živote, ne živeći više na istoj adresi.Javnost je postala svjesna da se glumac Andrija Milošević, u društvu supruge Sandre i njihovog sina Relje, preselio u drugi grad nakon otkrića koje je njegova duboko pogođena djevojka iznijela na raznim društvenim mrežama.

 

 

Potpuno nova kuća Andrije Miloševića harala je društvenim mrežama. Raskošno prebivalište popularnog glumca nedavno je prikazano na Instagram profilu njegove supruge, privlačeći pažnju obožavatelja i pratilaca. Tomić je u jednoj posebnoj objavi podijelio zadivljujuću sliku slikovitog naselja smještenog u očaravajućim pejzažima južne Italije, poznatog kao Sava. Uz zadivljujuću fotografiju, napisala je iskreni natpis, uranjajući svoju publiku u ljepotu i privlačnost ove zadivljujuće lokacije.

 

Objava je odmah zaokupila maštu mnogih, jer su se divili izvrsnom ukusu para u odabiru tako očaravajućeg mjesta koje će nazvati svojim novim domom. Selo je postalo naš dom za cijeli mjesec. Odluka proslavljenog glumca i glumice da se ove godine umjesto tradicionalnog izbora egzotičnih destinacija odluče za seosko imanje iznenadila je njihove vjerne obožavatelje. Sandra i Andrija strastveni su entuzijasti avanture koji su oduvijek tražili uzbudljiva iskustva. U prošlosti su birali da svoja ljeta provode istražujući čuda Južne Amerike. Međutim, ove godine su odlučili krenuti u novu eskapadu i usmjerili se na zadivljujuću zemlju Italiju.

 

 

Bez sumnje, ova odluka se pokazala kao divna za dinamični duo. Andrija Milošević i Sandra Tomić odlučili su da narednih mesec dana provedu u šarmantnoj seoskoj italijanskoj kući. Ovo divno prebivalište je posebno odabrano da im pruži prijeko potreban bijeg i utočište mira. Oboje žude za odmorom od užurbanog života i željno se raduju opuštanju u ovom idiličnom okruženju.

Preporučujemo