Jelena Radanović je pomno organizovala svaki aspekt svog plana, pazeći da nijedan detalj ne ostane bez pažnje. Sa svojom decom za sobom, hrabro se udaljila od familijarnosti svog doma. Sloba, njen partner, hrabro je saopštio plan onima oko njih, ne ostavljajući mesta nejasnoćama. Zamršeni detalji su pomno otkriveni, ne ostavljajući ništa mašti. A da bi se učvrstile njene namere, podeljena je fotografija koja pokazuje odlučnost i hrabrost iza Jelenine pažljivo orkestrirane šeme.

 

 

Spremila je veliko iznenađenje. Sloba i Jelena Radanović uspostavili su neverovatno harmoničan odnos, a evidentno je da su istinski otkrili zajedničku sreću nakon prethodnih propalih brakova. Uvaženi pevač otvoreno izražava svoj neizmerni ponos što pored njega stoji ovako kompetentna i izuzetna žena, a u svakom intervjuu dosledno hvali Jeleninim izuzetnim kvalitetima.

 

Slobina supruga i sinovi nedavno su sami uživali na odmoru, a on se u svakoj prilici trudio da ih poseti jer mu je celo leto bilo prepuno nastupa na obali. Po povratku, Jelena je imala ključnu odgovornost – da prijatno iznenadi svoju svekrvu.

 

 

Majka Slobe Radanovića, Draginja, slavila je rođendan, a Jelena, njegova snaja, preuzela je za pravo da je iznenadi sa decom. Uprkos zauzetosti i prethodnim obavezama, Slobina nemogućnost da bude prisutan sa svojom majkom na njenom rođendanu nije omela Jeleninu rešenost da ovaj dan učini za pamćenje. Hrabrim potezom odlučila je da iznenadnu posetu svekrvi u Zrenjaninu, u pratnji unuke i pastorčadi iz prethodnog braka. Za iznenađenje, za Draginju je pripremila prelepo ukrašenu tortu, kako bi njen poseban dan bio ispunjen radošću i ljubavlju.

Preporučujemo