Ljubavni život Rade Manojlović nesumnjivo je imao tri potvrđene romanse. Otvoreno je priznala vezu sa Milanom Stankovićem, Momirom Gajićem i Harisom Berkovićem, koji su svi bili dio njenog javnog kruga.

 

 

Uprkos prijateljskim odnosima sa svoje dvoje kolega, njen odnos sa sportskim menadžerom bio je buran, a bivši partner Radeta Manojlovića, Momir Gajić, više puta joj je izrazio negodovanje. Tokom veze sa Milanom Stankovićem, Rada je hrabro priznala da je nedvosmisleno opčinjena Momirom Gajićem, upravo čovekom koji je na kraju doveo do okončanja njihove trogodišnje afere 2015. godine.

 

 

Bivši dečko Rade Manojlović samouvereno je izjavio da je ona dokaz da sa pevačicom ne treba biti. Rada je samouvjereno izjavila da je njen bivši partner preminuo i izrazila čvrst stav da mu ne pridaje nikakav značaj u medijima. Samouvjereno sam prekinula vezu sa bivšim dečkom i zaklela se da mu više neću obraćati pažnju. On više nema nikakav značaj u mom životu. Odlučno sam zatvorila to poglavlje, a on će zauvek ostati upamćen kao “bivši dečko Rade Manojlovića” – hrabro je izjavila i sama pevačica.

 

Nadalje, hrabro je istakla da je odbijanje njegove sestre da je prihvati proizašlo iz njenog identiteta folk pjevačice porijeklom iz sela. Nikada nije prepoznala niti cijenila moju vrijednost. Potcijenila me je kao običnu folk pjevačicu sa sela. Odlučna sam da se izdignem iznad njenih presuda. Njeni postupci su zaslužni za moj uspjeh. Ona je možda kraljica, ali ja sa sigurnošću izjavljujem svoju vrijednost. Rada je to otvoreno podijelila s lokalnim medijima, dok je Momirova sestra odlučila da ne bude dio priče svoje bivše snaje. Danas Momir samouvjereno boravi na Floridi uz svoju voljenu suprugu Nevenu Ninković, a ističe se kao vrsni košarkaški menadžer.

Preporučujemo