Prije nekoliko godina Ivana Peters naišla je na značajnu prepreku tijekom nastupa kada je doživjela srčani udar.

Pjevačica se više puta osvrnula na ovaj događaj. Dogodilo se to u vrijeme kada je još imala manje od 40 godina.

Intenzitet boli koju je iskusila bio je značajan, kako je opisala. Međutim, u prošlosti se susrela sa sličnim bolestima koje je odlučila zanemariti.

Intenzitet boli je bio neopisiv i činilo se kao da nikada neće prestati. Usred te nepodnošljive agonije izgubila sam svijest, a kad sam došla k sebi, doživijela sam snažan šok. Ivana, žena koja još nije napunila 40 godina i bila je glasna zagovornica veganstva, doživjela je srčani udar na snimanju za jednu emisiju. Ovaj događaj ispričala je ona u prošlosti.

Ivana Peters velika je zagovornica veganstva i vođenja zdravog načina života. Život joj je drastično promijenio srčani udar koji se dogodio u mladosti.

Pjevačica je osjećala kratak dah i umor dok se penjala stepenicama, trčala za autobusom, pa čak i samo ujutro spremala krevet. No, tek kada su osjetili neopisivu bol koja je trajala cijelo vrijeme snimanja emisije “Ko je kod Koje?” ožujka da su shvatili da nešto ozbiljno nije u redu.

Unatoč mladosti i veganskoj prehrani, tog je kobnog dana doživjela srčani udar. Ovaj događaj pjevačici služi kao podsjetnik za cijeli život.

Čak i sada, razlog za ono što joj se dogodilo ostaje neriješena misterija.

Prema Ivaninim riječima, različiti čimbenici igrali su značajnu ulogu u nastanku njezinih srčanih problema. Unatoč nepostojanju bilo kakve obiteljske povijesti srčanih bolesti, čini se da su neki drugi čimbenici doprinijeli problemu.

Dob i genetika isključeni su kao determinante. Iako je njezina razina kolesterola bila visoka, to je bio slučaj čak iu njezinoj mladosti. Medicinska se zajednica još uvijek bori dati definitivan odgovor o temeljnom uzroku njezina stanja.

Uzimanje lijekova dio je njezine dnevne rutine. Nažalost, zbog anemije je u svoju prehranu morala ubaciti meso.

Na kraju je izjavila kako joj je glazbena karijera nezaboravno iskustvo. Ipak, donijela je odluku da se iz toga povuče.

Ivana Peters izrazila je uvjerenje da je život jedinstven i da je stres nešto što nikako ne može tolerirati. Shvatila je da ubrzan način života nije nešto u čemu uživa, a ova joj je lekcija postala neprocjenjiva. Naučio ju je važnosti održavanja dobrog zdravlja jer, u konačnici, ništa nije važnije od vlastite dobrobiti, osim obitelji.

Preporučujemo