Ksenija Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zadržala je priličnu tajnost svog ličnog života, što je samo pojačalo intrigu oko nje. Ipak, bilo je slučajeva kada se otvorila medijima, pružajući uvid u svoju pozadinu i iskustva. Rođena i odrasla u šarmantnom gradu Loznici, školovanje je nastavila u živopisnom gradu Beogradu. Nakon što je diplomirala sa odličnim uspehom, započela je ispunjenu karijeru novinara, pokazujući svoje izuzetne veštine u oblasti međunarodnih odnosa, posebno u Ministarstvu spoljnih poslova.

Pre ovog braka, Ksenija je bila u braku ni sa kim drugim do samim Aleksandrom Vučićem, što je rezultiralo rođenjem njihovog sina Danila i ćerke Milice. Nažalost, njihova veza je okončana 2011. godine, što je dovelo do zvaničnog razvoda. Tragično, početkom ove godine, Ksenijin život se tužno okončao u nepunih 56 godina, ostavivši Vučića slomljenog srca i izrazivši duboku tugu zbog njenog odlaska. Što se tiče sadašnjosti, Tamara, sadašnja supruga Aleksandra Vučića, poznata je po svojoj sklonosti ka očuvanju privatnosti.

 

Ipak, tokom ove godine postepeno je otkrivala uvid u svoj lični život, bacajući svetlo na nekoliko detalja. Ona stavlja veliki naglasak na svoju nepokolebljivu posvećenost svojim profesionalnim nastojanjima, a istovremeno žudi da njeguje dragocjene trenutke sa svojim dragim sinom Vukanom. Kao suradnik Vučića, Tamara kontinuirano nastoji da uspostavi harmoničan balans između radnih obaveza i ležernih aktivnosti.

 

 

Porodica je zauzeta pripremama za Vukanov upis u školu, a Tamara želi da istakne koliko je važno da ide polako i da pruži podršku Vukanu u novim izazovima. Potpuno je normalno i očekuje se da ćete tokom ovog vremena osjetiti mješavinu emocija. Ova tranzicija je značajna i značajna, ne samo za Vukana već i za njegove roditelje. Kad god počnem da se osjećam preopterećeno, podsjetim se da duboko udahnem i vjerujem svojim instinktima. Ključno je raditi stvari korak po korak.

Preporučujemo