Vijest o Miljaninom odlasku izazvala je uzbunu među fanovima i pratiocima, koji željno iščekuju zvanična saopštenja ili novosti kako produkcijske ekipe, tako i same rijaliti zvijezde. Nedostatak jasnoće oko okolnosti njenog izlaska samo je podstakao radoznalost i spekulacije oko situacije. Dok se diskusije nastavljaju odvijati na društvenim mrežama, fanovi dijele svoje teorije i mišljenja, stvarajući virtuelnu platformu za angažovanje debata i razgovora.

 

 

Špekulacije su brojne dok ljudi nagađaju o razlozima njenog hitnog odlaska iz Bijele kuće, gdje se serija snima. Prema rasprostranjenim glasinama koje kruže internetom, vjeruje se da je Kulić prethodno imala dogovor sa produkcijskim timom, što bi objasnilo njen nagli odlazak. Neki čak tvrde da je spremna da se brzo vrati na imanje emisije već u ponedeljak. Miljana Kulić, koja je boravila na imanju u Šimanovcima, danas je privremeno napustila prostorije zbog zdravstvenih problema. Popularna emisija “Elita” sinoć je emitovala još jednu epizodu pod nazivom “Gledanje snimaka”, ali je publika brzo shvatila da je Miljana upadljivo odsutna iz emisije.

 

 

Brojni pojedinci su se oglasili na ovim internet mrežama kako bi potvrdili da je Miljana imala unaprijed dogovoren dogovor sa produkcijskim timom emisije, što je dodatno podstaklo glasine da će se brzo vratiti u prostorije serije u predstojećem ponedjeljak. Skrećemo vam pažnju na žestok sukob koji se dogodio između Teodore Delić i Miljane Kulić tokom boravka u rijalitiju “Elita”.

 

 

Ova svađa je bila toliko teška da je Teodoru navela da podnese krivičnu prijavu protiv Miljane. Tokom sukoba koji je trajao, Miljanina majka Marija oglasila se na Instagramu i objavila važnu objavu. Nema potrebe da se brinem, dobio sam informaciju da je Miljana dobila dozvolu za pregled i da je podnela zahtev.

Preporučujemo