Luna Đogani i Marko Miljković sa nestrpljenjem iščekuju dolazak druge ćerke, koju su s ljubavlju odlučili da nazovu Lana. U međuvremenu, Lunina majka, talentovana pevačica Anabela Atijas, odvela je njihovu preslatku devojčicu Miju u očaravajuću zemlju Švedsku. Mia, sitna i radoznala djevojka, krenula je na očaravajuće putovanje u zadivljujuću zemlju Švedsku zajedno sa svojom elegantnom i mudrom bakom Anabelom i svojom živahnom i avanturističkom tetkom Blankicom.

 

Slike su govorile mnogo, a svaki kadar pulsirao je nostalgijom Luninih uspomena iz djetinjstva. U svom iskrenom natpisu, Luna je nežno opisala kako se njen dragoceni mališan sada ugnezdio pored svoje voljene tetke, stvarajući vezu koja odražava cenjene odnose iz Lunine vlastite prošlosti. Uz to, Anabela je svoje pratioce oduševila zadivljujućim prizorima njihovog prebivališta predaka. Ona je vješto dočarala stan Lunine bake, slikovito utočište okićeno bujnom vegetacijom. Očaravajuće dvorište, blistavo jarkim nizom zelenila, dočekalo je posjetitelje svojim mirnim ambijentom. A da bi se dodao savršeni dodir razonode, šarmantna ljuljačka mamila je umorne duše da pronađu utjehu i opuštanje usred prirodne ljepote.

 

 

U uzbudljivom periodu nakon “Zadruge 2”, naelektrisana šampionka Luna Đogani, renomirana jutjuberka, željno iščekuje dolazak svog drugog snopa radosti. Sa svojim stomakom natečenim u završnoj fazi trudnoće, Luna neustrašivo razotkriva svoju dušu, dozvoljavajući stalno budnim kamerama da snime njene sirove emocije i najdublje misli. Luna Đogani otvoreno priznaje da je vrtlog emocija koje prate trudnoću često obuzimaju, ostavljajući se potpuno preplavljenom, posebno kada se radi o njenoj voljenoj ćerki Miji. Lunino srce je bilo prepuno emocija, iako su se osjećale pomalo prigušeno u odnosu na njenu prvu trudnoću.

 

 

Nije mogla poreći istinu da biti majka po prvi put udesetostručava svaki osjećaj. To je neobjašnjiva transformacija, nesvjesna promjena koja vas pretvara u ranjivu, ali otpornu ženu.

Preporučujemo