Nakon bolnog razvoda, Dragan Marinković Maca je čvrsto verovao da više nikada neće ući u brak. Međutim, život je imao druge planove za njega. Kada se ukrstio sa Jovanom, znatno mlađom ženom od njega, nije mu trebalo dugo da prekrši obećanje i dovede zanosnu frizerku pred svadbeni oltar. Naš put u brak bio je brz i uzbudljiv, počevši 8. septembra i kulminirajući našom razmjenom zavjeta 14. januara.

 

Odlučan da obradujem Jovanu njen rođendan, organizovao sam proslavu na splavu sa našim najbližim saradnicima. Ipak, dogodio se nepredviđeni incident koji nas je ostavio u šoku. Prišao nam je stranac i pozdravio se. Tragično, Jovana je pretrpela dva uzastopna moždana udara, a naši kumovi su bili svedoci stradanja.

 

Ljubav ovog para je još više procvetala jer su samouvereno, ruku pod ruku, sinoć stigli na otvaranje 47. festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji. Na crvenom tepihu odisali su zadivljujućom aurom, izazivajući zadivljene komentare svih prisutnih. Uprkos primjetnoj razlici u godinama, njihovo prisustvo je pokazalo savršeno usklađenu i harmoničnu vezu. Jovanin jedinstveni stil odevanja izazvao je posebno interesovanje, odražavajući zadivljujući spoj urbane mode sa primesama profesionalizma.

 

 

Frizerka je zaljuljala sako-haljinu koja je otkrivala upečatljivu tetovažu na njenoj butini, dok je njen kožni grudnjak suptilno virio, dodajući njenoj samopouzdanoj privlačnosti. Suprugu Dragana Marinkovića smo i ranije posmatrali kako samouvereno nosi negliže sakoe, što sugeriše da je ovaj stil odevanja nesumnjivo njen omiljeni izbor. Bez napora je uparila crnu torbicu sa lakiranim potpeticama, a njena prepoznatljiva frizura sa pletenicama dodala je jedinstven dodir. Jovana i Maca su u srećnom braku već sedam godina, a na ovoj fotografiji njihovi blistavi i radosni izrazi odražavaju one iz prvog zajedničkog dana. Široko je zapaženo da komičar izgleda podmlađen u prisustvu svoje žene, odišući neviđenim nivoom šarma i privlačnosti.

Preporučujemo