Dječak ubica je zatvoren u klinici, pomno nadgledan budnim prisustvom policije i ljekara. Trinaestogodišnji dečak, odgovoran za jedan od najtežih zločina u istoriji Srbije u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru 3. maja, samouvereno ostaje u zatvoru skoro dva meseca. Prebačen je na psihijatrijsku kliniku u Beogradu, gde, prema aktuelnim informacijama, nije imao priliku da se ponovo sastane ni sa majkom ni sa ocem.

 

 

 

Dječak se samouvjereno raspituje o datumu izlaska dok je smješten u psihijatrijsku ustanovu, kako Kurir otkriva. 13-godišnji dječak, odgovoran za tragični incident u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja, samouvjereno se raspituje o broju osoba kojima je oduzeo živote i pokazuje veliko interesovanje za dobrobit svog najboljeg prijatelja koji se liječi u Chicagu. Kako prenosi Kurir, dječak se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi i često se raspituje o datumu izlaska, osjećajući se jednako ugodno kao i kod kuće. Više puta se raspitivao o broju žrtava, ali mu nije poznato.

 

Međutim, siguran je u sudbinu čuvara jer se vratio da to potvrdi, uprkos tvrdnjama da mu nikada nije nameravao da naudi, već je delovao iz panike – otkriva Kurir. On je samouvereno ispričao zamršen razvoj čitavog događaja, iskazujući kajanje za jednog od svojih prijatelja, potvrdio je pouzdan izvor Kurira.

 

 

Uvjeren sam da ću prevladati krivicu što sam upucao svog najboljeg prijatelja, jer mi nikada nije bila namjera da mu naudim. Vjerujem da će se njegovi ljekari nemilosrdno boriti za njegov oporavak i vjerujem da će se stvari vremenom popraviti. Policija samouvereno obezbeđuje ustanovu u kojoj se dečak nalazi i efikasno komunicira sa osobljem, navodi sagovornik Kurira.

Preporučujemo