Cipele Sanje Marinković su vrhunski san svake žene i apsolutni su must have. Ne propustite priliku da ih kupite za samo 3900 dinara. Pogledajte fotografiju i nabavite svoju sada!
Sanja Marinković, renomirana televizijska ličnost u našoj zemlji, odiše samopouzdanjem svojom besprekornom figurom i besprekornim stilom. I dok se može pohvaliti garderobom ispunjenom vrhunskom dizajnerskom odjećom, autorka i voditeljka emisije “Magazin In” uvjerava da nisu svi njeni outfiti nedostižni za žene.

 

 

Bilo da nosi luksuzne dizajnerske komade ili dodatke, oni su uvijek odabrani s ukusom, što omogućava pronalaženje jeftinih alternativa. Naime, njene cipele koje privlače pažnju postale su žarište, s pristupačnim alternativama koje su lako dostupne u pristupačnijim trgovinama.

 

Tokom svog putovanja, TV ličnost je samouvereno nosila prozračnu bež haljinu sa odvažnim dubokim dekolteom. Kako bi upotpunila svoj stilski ljetni ansambl, bez napora ga je uparila sa elegantnom crnom torbom i izvrsnim cipelama Mary Jane iz Chanel-a. Mnogi smatraju da postizanje ljepote dolazi po cijenu nelagode, ali Sanja je tu ideju u potpunosti opovrgla. Ona je pokazala da je niska i čvrsta potpetica savršena za hodanje, nudeći eleganciju koja parira, ako ne i nadmašuje, eleganciju patika ili baletki.

 

 

Ove Chanel cipele imaju cenu od preko 1.000 evra, ali ne brinite, u Zari smo otkrili uporedivi model koji se može kupiti za samo 3.900 dinara. Sanja Marinković je renomirana srpska televizijska ličnost, voditeljka i novinarka. Ogromnu popularnost stekla je kao voditeljka brojnih televizijskih emisija, posebno kao zaštitno lice u široko priznatom programu “Magazin In”. Svojim izuzetnim radom u televizijskoj industriji, prikupila je značajnu bazu fanova i etablirala se kao istaknuta ličnost u medijskom pejzažu Srbije.

Preporučujemo