Tragični incident dogodio se kada je 55-godišnjak po imenu N.T. bušilicom je lišio života svoju 52-godišnju suprugu G.T. On je nakon ovog stravičnog čina pokušao da okonča život skokom sa Temerinskog mosta.

Dok je on imao sreću da bude spašen iz vode i preživi, ​​nažalost, žena nije uspjela biti spašena i izgubila je život. Policija trenutačno provodi očevid u stanu u kojem se dogodio tragični događaj, uz strogu kontrolu pristupa prostora.

“Pojedinci o kojima je riječ bili su doista izvanredni i optimistični. Najugodnije i najuspješnije prilike, svečanosti i druženja uvijek su bili u njihovoj prisutnosti. Neshvatljivo nam je da se mogao tako ponašati,” rekao je mladoženjin najbliži prijatelj.

Prema riječima susjeda, tragično otkriće tijela žene otkrila je njezina kćer. Vrijedi napomenuti da par ima dvije kćeri, stare 25 i 27 godina. M.T., jedna od kćeri, dobila je prijavu od oca u kojoj je priznao ubojstvo njene majke.

Uznemirena tom informacijom, mlada žena, koja se u to vrijeme zatekla u gradu, požurila je kući gdje ju je zatekao stravičan prizor. Prema lokalnim stanovnicima, dotični pojedinci su imućni i povezani s proizvodnjom mamaca za ribolov.

Prema riječima susjeda, obitelj je držala štand na tržnici, no posljednje dvije godine prešli su na rad iz udobnosti vlastitog doma.

Preporučujemo