Malo je onih koji znaju da se Monika Ivkić, talentirana pjevačica koja je izborila za finale u izboru “Zvezde Granda”, bori sa ozbiljnim problemima sa sluhom.

U dobi od tri godine Monika je otkrila da je imala oštećenje sluha, što je dovelo do operacije lijevog uha u djetinjstvu. Monika je priznala svoju sklonost slatkišima i nestašnu naviku da ih krade.

U dobi od tri godine diskretno je konzumirala bombon, domišljato prikrivajući dokaz tako što ga je gurnula u presavijeni komad papira i potajno stavila u uho. Začudo, nitko nije otkrio njezinu prikrivenu radnju.

Papir je ostao ugniježđen u njezinu uhu nevjerojatna tri dana dok se nije dogodio iznenadni pomak. To je potaknulo potrebu za manjom kirurškom intervencijom kako bi se popravila situacija, što je rezultiralo trajnim oštećenjem sluha.

Kao posljedica toga, Monika sada ima asimetrične slušne sposobnosti, pri čemu njezino desno uho pokazuje bolju oštrinu u usporedbi s lijevim. Prije učešća u “Zvezdama Granda”, Monika je doživjela zapažen uspjeh u renomiranom glazbenom programu u Njemačkoj.

Preporučujemo