Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, plenio je medije svojim neodoljivim šarmom, bez muke plijenivši srca brojnih devojaka, među kojima i nekoliko nadaleko poznatih. Pričalo se da je povezan i sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović, ali je evidentno da je svoju pravu ljubav pronašao u drugoj devojci, o čemu svedoči i njihov skandalozni snimak koji je kružio društvenim mrežama.

 

 

Zoran Pejić Peja je samouvereno čuo svog sina Jovana kako se upušta u intimne aktivnosti sa devojkom, a sve zahvaljujući Instagramu – platformi na koju njegov naslednik nije bio svestan. Situacija je mogla biti još katastrofalnija da je Jovan greškom pozvao nekog drugog umesto svog oca. Međutim, umjesto da to pretvori u dramatičnu iskušenje, Zoran ga je pretočio u urnebesni komični spektakl. Sa sigurnošću sam dobio informaciju da je Jovan pokrenuo live stream. Radoznao, brzo sam se pridružio da vidim šta smjera.

 

 

Dok sam slušao, čuo sam kako spušta slušalicu i upušta se u neko tapkanje i tapšanje, signalizirajući da će se nešto uzbudljivo dogoditi. Bez oklijevanja, odmah sam ga nazvao i hrabro rekao: “Hej, moj čovječe, ili se fokusiraj na Instagram ili se fokusiraj na vođenje ljubavi. Pokušavati da radiš oboje u isto vrijeme je jednostavno ludo.” Prasnuli smo u smeh, potpuno prihvatajući bezbrižnost trenutka.

 

 

Peja, koji uvek traži vedriju stranu života, posebno u ulozi zabavljača, ne suzire se da izrazi svoje misli. Jedino zbog čega žali je nedostatak novca. Ranije je orkestar plaćao svoju cijenu, a zatim je slijedila velikodušna napojnica koja je bila četiri ili pet puta veća od dogovorenog iznosa. Međutim, posljednjih godina organizatori fešta počeli su uskraćivati ​​napojnice, dajući ih samo ako uspijete točno pogoditi.

 

 

 

Preporučujemo