Nakon suradnje s policijom i Centrom za socijalni rad u Pančevu, 13-godišnji dječak koji je brutalno ubio janjce razbijajući im glave sjekirom prevezen je u Klinički centar Vojvodine.

O ovom stravičnom slučaju obaviještena je policija koja će nastaviti s daljnjim ispitivanjem dječaka. Više javno tužiteljstvo u Pančevu nastavit će provođenje dopunske istrage.

U selu Markovac kod Vršca u ponedjeljak poslijepodne dogodio se stravičan incident kada je 13-godišnji dječak nemilosrdno sjekirom zaklao svih 12 janjaca u toru. Video tragičnog događaja na internetu je podijelio P.T., vlasnik Markovca.

Neslužbeno se navodi da je dječakovoj obitelji velikodušno ponudio stan u svojoj bivšoj rezidenciji. Koristeći sjekiru kao svoje omiljeno oružje, dijete u dobi od 13 do 14 godina nemilosrdno je oduzelo živote 12 nedužnih janjaca brutalnim udarcima po glavama.

Muškarac na videu izrazio je svoju nelagodu, navodeći da je očito bio pogođen vidljivim udarcima koji su nanijeli značajnu štetu. Policija je aktivno provodila očevid događaja. Uskoro više informacija.

Preporučujemo