Liječnici i medicinsko osoblje klinike svakodnevno su šokirani ponašanjem Koste Kecmanovića, čije je djelovanje u proteklih deset mjeseci nezapamćeno u Srbiji. Njegova hladnokrvnost tijekom suđenja njegovom ocu potpuno je slomila roditelje ubijene djece.

Nedavno je bilo naznaka da je Kosta izrazio želju za suradnjom s policijom, iako pod određenim uvjetima. Uz to, dosljedno ističe svoju namjeru da razotkrije svoju majku Miljanu Kecmanović.

Naš izvor zaključuje da on više puta izražava želju za suradnjom i davanjem detaljnih informacija. Ističe da je spreman otkriti kako mu je majka pomogla, što naš izvor zabrinjava.

Iako izražava želju za suradnjom s policijom, on također očekuje da će njegove osobne želje biti ispunjene u zamjenu za njegovu suradnju. Slušati ga je mučno, ali je zapanjujuće svjedočiti dubini njegovog animoziteta prema majci, na temelju njegovih izjava.

Podsjetimo, Više javno tužiteljstvo u Beogradu podiglo je optužnicu kojom se za oca Vladimira Kecmanovića osuđuje na 12 godina zatvora, dok majci Miljani Kecmanović prijeti kazna od dvije i po godine.

Preporučujemo