Nakon što je prije nekoliko dana navodno potvrdio svoje sumnje, Nikola je donio odluku da će sa suprugom riješiti problem… Šokantno ubojstvo u Novom Sadu, gdje je Nikola T. bušilicom smrtno probio glavu supruzi Gordani, potreslo je ne samo Srbiju već i cijelu okolinu.

Nedavno su izašle nove informacije o potencijalnom motivu. Čini se da je ljubomora temeljni uzrok gnusnog zločina počinjenog u Novom Sadu. Nikola je neko vrijeme sumnjao u supruginu nevjeru, a prema riječima zajedničkog poznanika, njegova ljubomora se toliko pojačala da je postala gotovo patološka.

Posljednjih nekoliko dana marljivo je pratio ženu, navodno se služio uređajima za prisluškivanje i potajno fotografirao svoju suprugu tijekom potjere. Prema riječima prijatelja, Nikolina supruga imala je sklonost druženjima i izlascima, zbog čega ju je on osumnjičio za nevjeru i postao posesivan.

Navodno je Nikola nedavno dobio potvrdu svojih sumnji i namjeravao je riješiti problem sa suprugom. Međutim, za sada svima nisu jasni detalji oko toga što je pošlo po zlu i je li ubojstvo bilo s predumišljajem ili spontani čin.

Preporučujemo