U posljednjih par dana u Srbiji i Hrvatskoj imamo dva strašna zločina, koji su potresli cijelu regiju. Naime, ubijena su na mučki način dvojica sportista, u Hrvatskoj je u pitanju nogometaš, dok je u Srbiji glavom zaplatio, perspektivni MMA borac. Oba slučaja su zabilježena i sa nadzornim video nadzorima.

 

Šokantan događaj odjeknuo je Balkanom kada je tragično ubijen 22-godišnji nogometaš identificiran inicijalima AR. Incident se dogodio na poznatom Mažuranićevom šetalištu, gdje su ga brutalno izbole dvije osobe koje su odmah uhićene. Nedavno se pojavila djelomična snimka koja bilježi trenutak ubojstva, ali nije objavljena u cijelosti.

Imajte na umu da je sljedeći sadržaj vrlo uznemirujući i da ga smijete gledati samo po vlastitom nahođenju. Željka Radošević, glasnogovornica splitske policije, potvrdila je da su odmah nakon dojave o događaju uhićene dvije osobe.

Kako je priopćila policija, mladić u dobi od 22 godine tragično je izgubio život u splitskoj bolnici nakon nasilnog napada ubodom nožem u prsa. Vlasti su izvijestile da je više osoba privedeno u za to predviđeni objekt, a dvije su uhićene u vezi s ubojstvom.

U tragičnom incidentu mladić, star 22 godine, hitno je prevezen na bolničku hitnu pomoć s teškom ubodnom ranom u desnom prsnom košu. Nažalost, stigao je bez znakova života. Liječnička ekipa odmah je započela s reanimacijom, no nažalost, nakon 45 minuta morali su konstatirati smrtonosni ishod. U međuvremenu, crnogorska policija oglasila se povodom ubojstva Edmonda Mustafe, 29-godišnjaka koji se prema policijskim evidencijama povezivao s organiziranom kriminalnom skupinom. Tijekom gradske blokade i potrage za počiniteljima brzo je uhićen 27-godišnji Dino Ibrahimović.

Kako je saopćeno iz Uprave policije Crne Gore, osumnjičeni D.I. je brzom reakcijom i učinkovitim djelovanjem službenika Regionalnog centra sigurnosti „Jug“ uspješno lišen slobode i spriječen mu je bijeg. Dogodilo se to tijekom provođenja blokade grada i akcija potrage koje su provedene u izuzetno kratkom roku. Pravovremeno uspostavljanje službe, uz točan opis počinitelja, doprinijelo je učinkovitom ishodu akcije.

Osumnjičenik je u trenutku uhićenja upravljao električnim skuterom i nosio je kacigu, prema izvješćima. Tijekom istrage policija je na mjestu gdje je osumnjičenik pokušao pobjeći otkrila crnu putnu torbu u kojoj se nalazila automatska puška. Sumnja se da je osumnjičenik, koristeći navedeno vatreno oružje koje je pronađeno u neposrednoj blizini, ispaljivanjem više projektila lišio života E.M.

Osumnjičeni se tereti za kaznena djela ubojstva, te nedozvoljeno držanje i prijevoz oružja i eksplozivnih tvari.

Crnogorska policija potvrdila je da su, na temelju operativnih i obavještajnih podataka Uprave policije, obje osobe povezane sa kriminalnom organizacijom koja djeluje duž crnogorskog primorja.

Nadalje, za Ibrahimovićem, koji tvrdi da je uhićen, trenutno se traga u svjetskim razmjerima – za njim je međunarodnu tjeralicu raspisala država koja nema s Crnom Gorom ugovor o izručenju, navode pravosudni organi. Skrećemo vam pažnju da su, prema neslužbenim informacijama, i ubijeni Mustafa i uhapšeni Ibrahimović jako povezani sa škaljarskim klanom.

Preporučujemo