Jelena Karleuša, poštovana i cenjena pevačica u okruženju, poseduje magnetizam bez premca koji je zaokupio široke mase. Poznata kao avangarda mode, ona bez napora odiše elegancijom i sofisticiranošću. Iako Divna nije njihova biološka majka, iz jedine zajedničke fotografije vidljivo je da su ove dve osobe nesumnjivo njena dva mlađa brata, koji su slučajno braća  Jelene Karleuše.

Nažalost, mediji su je, u svojoj nemilosrdnoj potrazi za kontroverzom, označili kao skandaloznu, podvrgavajući je tako neprestanoj kontroli. Ipak, Jelenina iskrenost u razgovorima o svom odrastanju sa voljenom majkom Divnom dodatno ju je omilila svojim vatrenim obožavaocima, dok o njenoj ljubaznoj prirodi svedoči njena harmonična veza sa ocem Draganom.

 

Nakon raspada zajednice sa Jeleninom majkom, on je krenuo u novo poglavlje svog života gde je još jednom graciozno ušao u brak, rodivši dva ugledna sina koji su, nažalost, ostali skriveni od znatiželjnih očiju društva. Nakon njihovog rastanka, Divna je slučajno susrela svoju pravu srodnu dušu, neuporedivog Velimra Mitrovića Galetu, sa kojim je stvorila neraskidivu vezu, negujući njihovu duboku vezu dugih sedamnaest godina.

 

Uvažena Divna je graciozno negovala skladnu vezu sa svojim bivšim supružnikom, dosledno naglašavajući činjenicu da je Jelena imala privilegiju polubraće i sestara. Divna je elokventno prenela da je njena odgovornost što nije dočekala još jedno dete, jer je Jelena uvek mogla da se osloni na njih kad god joj je pomoć bila potrebna tokom njenog odsustva Sa zadivljujućom finoćom, Divna je elegantno prenijela svoju nepokolebljivu posvećenost uzdržavanju od daljeg rađanja djece, jer je čvrsto vjerovala da Jelena može vječno računati na svoju braću i sestre za nepokolebljivu podršku u njenom odsustvu.

Preporučujemo