Stigao je prvi trejler za film “Nedelja”, koji je inspiriran stvarnim događajima i prati život Džeja Ramadanovskog, jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima. Film je ostvaren prema ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a režirao ga je Nemanja Ćeranić.Priča prati Džejev život od najranije mladosti do zvezdanih visina. Film istražuje teme prijateljstva i uspeha, kombinirajući elemente akcije, drame i muzike.

Jedan od ključnih trenutaka u priči je Džejev sudbonosni susret s Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom. Džejevo detinjstvo bilo je teško, proveo je mnoge godine na ulici i u popravnom domu. Unatoč tome, uspio je zauzeti visoko mesto na muzičkoj i boemskoj sceni već prvim singlom “Zar ja da ti brišem suze”, koji je izveo na “Mesamu” 1987. godine, a baladu je napisala Marina Tucaković.Nada, Džejeva bivša supruga, bila je uz njega i prije nego što je postao poznat. Par je imao dvije kćeri, Mariju i Anu, a upoznali su se nakon što se Džej vratio iz vojske.

Film također istražuje lik Džejevog brata od tetke, kriminalca po nadimku Iso Lero, poznatijeg kao Džamba i “kralj Dorćola,” čija je misteriozna smrt dugo bila predmet raznih priča u beogradskom podzemlju.

 

Glumačku ekipu predvodi Husein Alijević u ulozi popularnog pevača, a film uključuje i Marka Janketića, Stefana Vukića, Alekseja Bjelogrlića, Alena Selimija, Anu Pindović, Zlatana Vidovića, Mašu Đorđević, Milicu Janevski, Nelu Mihajlović i mnoge druge. Film “Nedelja” nudi uvid u život i karijeru ovog legendarnog muzičara.Ovaj zadivljujući pregled nudi zadivljujući uvid u svijet ovog nadolazećeg kinematografskog remek-djela, ostavljajući gledaoce da željno iščekuju njegovo objavljivanje. Dok se uranjate u ovaj uzbudljivi trailer, pustite mašti na volju i zamislite potencijalna uzbuđenja i iznenađenja koja vas očekuju na velikom ekranu.

Preporučujemo