U narednim odeljcima današnjeg članka udubićemo se u ljubavni život renomirane i cenjene glumice Seke Sablić. Tokom svoje slavne karijere, ova srpska glumica je bez napora tumačila brojne nezaboravne likove i doprinela velikom nizu filmskih i televizijskih projekata. Iako su njeni profesionalni trijumfi naširoko priznati, njen lični život i romantične afere zaokupljaju radoznalost naše publike, jer su o ovim stvarima otkrivene oskudne informacije.

 

Tokom mladosti, Seka je imala priliku da poseti Pariz, što je bilo prijatno iznenađenje po povratku kada se pojavio njen sin Stefan. To je izazvalo nalet spekulacija o identitetu voljenog partnera proslavljene srpske glumice, nekoga koga je toliko volela da je odabrala da ima dete sa njima. Uprkos brojnim spekulacijama koje su nekada kružile, Seka je čvrsto ćutala o tome i retko je iznosila detalje iz svog ličnog života. Prema pisanju medija, rasprostranjeno je mišljenje da je proslavljeni glumac Božidar Stošić velika ljubav Seke Sablić. Uprkos stalnim spekulacijama, on nikada nije potvrdio njihovu vezu, što je samo pojačalo radoznalost javnosti.

 

 

Seka je o njemu uvek govorila veoma pohvalno, a jednom prilikom ga je nazivala omiljenom figurom za decu, kao i Boleta iz Bureta u emisiji “Hiljadu razloga”. Bio je njihov heroj i prava zvijezda. Nažalost, ta vremena su prošla, a danas nema dece poput njega. Cijelog svog života svesrdno se posvetio svom zanatu i svom radu. Međutim, zbog nedostatka fotografskih dokaza koji prikazuju par zajedno, status njihove veze ostaje nepotvrđen.

 

Ona je lokalnim medijima rekla: “Tako mi je žao. Kao glumica i muškarac, on je neko vreme bio veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno sa Filomenom Martorano. Nisam znala da je bolestan.” Prije nekoliko godina osvanula je nova fotografija glumice sa nepoznatim muškarcem kako uživa na plaži u Crnoj Gori, ali ni to Sica nije želio da komentariše.

Preporučujemo