Usred burne COVID-19 krize, mnoštvo uglednih pojedinaca palo je žrtvama virusa, među njima i uvaženi Ljuba Aličić. Progonjen neizbrisivim sjećanjem na njegovu bitku za opstanak, ostaje duboko pod utjecajem mučnog susreta. Pod pažnjom šabačke bolnice, ova talentovana pevačica prošla je mukotrpno tronedeljno lečenje pre nego što je trijumfovala sa negativnom dijagnozom.

 

 

Nakon toga, krenuo je na putovanje za oporavak unutar granica svog vlastitog prebivališta, na kojem je pedantno podijelio potresnu priču o svom strašnom iskušenju. Proslavljeni pjevač Ljuba Aličić prošao je tešku zdravstvenu iskušenje kada je postao žrtva podmuklih kandži koronavirusa, zbog čega je morao biti primljen u bolnicu. Iako je, srećom, na kraju pobijedio nad ovom pogubnom nevoljom, iskušenja i nevolje koje je prošao tokom tih sudbonosnih dana bile su neosporno košmarne.

 

Ovo mukotrpno iskušenje ostavilo me je da drhtim od užasa, pogoršano mojim ponovljenim slučajevima nesvjestice, što je bila jasna potvrda ozbiljnosti mog stanja. Na kraju, popuštajući iskrenim molbama svojih najmilijih, odlučio sam potražiti profesionalnu medicinsku intervenciju, odvažeći se u bolnicu u potrazi za predahom i oporavkom. Po prijemu u cenjenu šabačku bolnicu, našla sam se poverena uglednom grudnom odeljenju, gde su me cenjeni lekari ljubazno obavestili o težini mog stanja. U tom zbunjujućem trenutku, moj um je postao zarobljen u burnom vrtlogu misli.

Tokom mog boravka u svetim hodnicima bolnice, moje oslanjanje na kiseonik koji održava život bilo je duboko, što me je učinilo akutno svjesnim krhkosti života. Tek nakon naporne tri sedmice izašao sam, poput feniksa iz pepela, potpuno povratio zdravlje i vitalnost”, elokventno je ispričao. Ljuba Aličić je elokventno ispričao svoj mučan put hospitalizacije usred nemilosrdne pandemije, osvetljavajući nepokolebljivu posvećenost medicinskih sestara dok su davale injekcije koje su, iako neprijatne, bile ključ njegovog oporavka.

 

 

Preporučujemo