Na početku US Opena, cijenjena porodica Đoković graciozno se smjestila na svoja mjesta na tribinama, emitujući nepokolebljivu predanost Novaku tokom cijelog turnira, što je kulminiralo vrhunskim finalnim mečom. Očaravajuće slike Jelene Đoković i njihovog dragog malog sina Stefana, koje odišu gorljivom podrškom Novaku, bez napora su plijenile pažnju domaćih i stranih medija. Usred mnoštva upita tabloida širom sveta, pojavila se diskretna insinuacija o potencijalnom začeću Jelene.

Modno carstvo krasile su izuzetne kreacije cijenjene supruge Novaka Đokovića, sa zadivljujućom midi haljinom u zadivljujućoj nijansi jarke žute. Dizajniran od strane renomiranog srpskog dizajnera Marije Tarlać, ovaj odevni predmet odiše gracioznošću i šarmom, nežno ukrašen raskošnim zlatnim nakitom, stvarajući zaista senzacionalan ansambl. Kao rezultat toga, Jelena Đoković je plijenila pažnju svijeta svojim staloženim držanjem tokom meča, što je izazvalo intrigantna nagađanja o potencijalnom majčinskom blaženstvu.

Tokom utakmice, njeni graciozni pokreti prema njenom stomaku izazivali su radoznalost među gledaocima, ukazujući na prisustvo suptilno uočljive zakrivljenosti skrivene ispod njene elegantne odeće. Pojavila se pretpostavka o potencijalnom povećanju loze Đokovića, a potom i njihovom bogatstvu. Nažalost, Jelena se uzdržala da se pozabavi ovim pitanjem, ostavljajući neizvesnim izglede za povoljne ishode za domaćinstvo Đokovića. Uprkos Novakovoj izraženoj sklonosti da proširi svoju porodicu i ponovo prihvati roditeljstvo, čini se da se Jelenine težnje u tom pogledu mogu razlikovati od njegovih sopstvenih. Samo će vreme pokazati da li je Jelenino držanje pretrpelo transformaciju ili su u igri spoljni faktori.

 

U međuvremenu, Novak se vredno bori za svoj 24. prestižni Grand Slam šampionat u Sjedinjenim Državama. Ukoliko trijumfuje, značajno će povećati jaz između sebe i Nadala, koji trenutno ima 22 titule.

Preporučujemo