Instagram profil Ane Nikolić izazvao je veliku pometnju kada se pojavila fotografija njenog novog dečka. Ipak, pjevač je hrabro pojasnio da joj nije bio vjeran niti odan, što je rezultiralo njihovim razvodom. Štaviše, Ana je pronicljivo upozorila svoje fanove da ne oponašaju njenu situaciju.

 

 

Nestrpljivo čekam razvoj tablete za “selektivni gubitak pamćenja”. Nevjerovatno je kako vaskrsenje mrtvih i obećanje vječnog života zaista mogu biti. Gospodin na slici tvrdi da je završio bogosloviju, ali su njegove riječi bile prilično kontradiktorne. Imam puno pravo da se osjećam opravdano u svojim postupcima, jer sam ostao vjeran i odan nekome ko to nije bio. Razumljivo je da se osjećate izdano, povrijeđeno i glupo kada u nešto tako snažno vjerujete.

 

 

Uvek bez izuzetka iznosim svoje prave misli, zbog čega je zaista zapanjujuće da su me neki pojedinci označili kao „konzumenta droge“. Oni jednostavno ne mogu da shvate da ja stalno govorim šta mislim. Ta osoba sam ja, Knez Miškin-Ana Nikolić Đurić, prenosi Kurir. U svom eseju, pevačica je samouvereno povukla poređenje između sebe i princa Miškina, zanosnog junaka romana Fjodora Dostojevskog “Idiot”. Miškinov jedinstveni način govora, razmišljanja i postupanja izdvaja ga od drugih, čineći ga zaista izuzetnim. Ana Nikolić je na Instagramu ponosno otkrila da je njen novi dečko njen fan, baš kao i njeni verni pratioci.

 

Izvinjavam se za moje greške iz prošlosti, ali dozvolite mi da vas uvjerim, ja sam bez premca. Zaljubila sam se u obožavatelja, mene, nekoga ko vješto plete priče… Manipulirajući svojom naivnošću i transparentnošću kao načinom života. Naravno, ja nemam ništa od toga. Ponovo se nalazim u stanju emocionalne ranjivosti, vjerujući u dobrotu ljudi, ljubav i integritet… Moji prirodni instinkti u tom pogledu nedostaju. “Djevojke, učite iz mog primjera”, objavila je Ana na Instagramu.

Preporučujemo