Voditeljica Suzana Mančić nesumnjivo je intrigantna ličnost u medijima. Odlučno, ona brzo organizira svoje stvari i kreće na putovanje u Grčku. Nedavno je hrabro stavila svoje profesionalne obaveze na čekanje i prepustila se zasluženom predahu na zadivljujućoj i zagonetnoj destinaciji. Odmor Suzane Mančić na šarmantnom ostrvu Poros u Saronskom zaljevu nesumnjivo je divan. Štaviše, blizina Atene, rodnog grada njenog odanog partnera Simeona, čini ga logičnim izborom za njihov opuštajući odmor.

Ono što izdvaja odmor Suzane Mančić nije samo njen izbor destinacije, već i neverovatno društvo koje pravi. Uprkos tome što se njen partner ne vidi na zajedničkim fotografijama, vidljivo je da je Simica uz nju i podiže njeno iskustvo do novih visina. Suzanin Instagram profil je svakodnevni prikaz samopouzdanih i pozitivnih trenutaka, uhvaćenih kroz zadivljujuće fotografije i video zapise.

 

Nedavni post sa Suzanom na brodu izazvao je izuzetno pozitivne reakcije njenih pratilaca, koji se jednoglasno slažu da izgleda zapanjujuće nego ikad. Razmetajući se bezbrižnim letnjim kompletom belih šortsova i majice na pruge, Suzana odiše veselom energijom dok se toplo druži sa svojim obožavaocima. Osim što je dobila očekivana priznanja za svoj besprijekorni modni smisao, obasuta je i brojnim komplimentima za besprijekornu građu i cjelokupni izgled.

Bez stida, i sama Suzana priznaje da se trudila da zadrži svoju izuzetnu figuru. Suzanine fotografije sa odmora neosporno pokazuju izvanredne rezultate njenog režima njege kože. Njena koža zrači čistim užitkom, što dokazuje promišljenu njegu i naklonost koju joj je poklanjao njen partner, koji zaista zaslužuje živu i pozitivnu auru koju ona bez napora odiše.

Preporučujemo