Nataša Bekvalac je veoma angažovana i uključena na svom Instagram nalogu, dosledno deli novosti i sadržaje koje njeni verni pratioci željno očekuju. Kao rezultat toga, njena predana baza obožavatelja neprestano žudi da svjedoči njenom zadivljujućem prisustvu u raznim publikacijama na različitim platformama. Ovaj elegantni ansambl ima odvažni prorez koji se proteže sve do donjeg rublja, odišući osjećajem samopouzdanja i privlačnosti koji je zaista neusporediv. Natašin izbor odeće može se opisati samo kao apsolutna bomba, ostavljajući posmatrače zadivljene njenom zadivljujućom lepotom i besprekornim smislom za modu.

 

 

Ovom prilikom oduševila je svoje pratioce objavivši zadivljujuću kolekciju slika na kojima je prikazana u zadivljujućoj crnoj haljini koja je naglasila njenu izuzetnu građu. U skladu sa svojom uobičajenom rutinom, komplimenti njenih odanih pratilaca preplavili su odeljak za komentare ispod njene objave, dok je u naslovu samouvereno izrazila svoju sposobnost da nadmaši očekivanja.

 

Dozvolite da vam se podsetimo, česta je pojava da pevačičina majka izrazi nezadovoljstvo Natašinim izborom odeće. Kad bih joj prišao i raspitao se o njenim mislima, strpljivo čekajući njen odgovor, vjerovatno bih se našao u odjeći časne sestre. Međutim, takav kostim nije u skladu s mojim urođenim raspoloženjem i oslobađajućim osjećajem autonomije koji se nalazi duboko u mom biću. Radoznalo sam postavio pitanje koja pjevačica, po njenom cijenjenom mišljenju, vlada kao kraljica obale.

 

I kao odgovor, samouvjereno i odlučno je izgovorila ime… Ne doživljavam sebe na taj način. Ne posjedujem način razmišljanja da upoređujem snage ili određujem ko vlada vrhovnim. Nedostaje mi mentalitet vokala kada je u pitanju odgovaranje na takve upite. Međutim, ono što mi donosi zadovoljstvo je činjenica da sam gajila svoje lojalne sljedbenike i pridobila publiku koja cijeni moj jedinstveni stil i talente.

Preporučujemo