Vjerujemo da ste do sada jako puno puta čuli kako se sa plinom nikada nije igrati. Dovoljna je samo mala neopreznost i da se dese katastrofalne posljedice. Baš to se desilo u Srbiji jučer, kada je epilog bila na žalost i jedna osoba koja je izgubila život.

Ana S. (37) preminula je jučer od ozljeda zadobivenih u eksploziji plinske boce u stambenoj zgradi u Palachinu, Curiel doznaje da nesretnoj ženi nije bilo spasa jer su joj od eksplozije popucali unutarnji organi. Snažna eksplozija. – Liječnici su dali sve od sebe, ali zadatak je bio nemoguć. Eksplozija je bila toliko snažna da joj nisu mogli pomoći jer su joj od eksplozije popucali neki od organa – rekao je Kurirov izvor i dodao:

– Najvjerojatnije je cijeli dan curio plin i kada je pokušala upaliti štednjak sve je eksplodiralo. Zato je eksplozija bila tako jaka! Saznali smo da je žena koja je živjela u stanu iznad Anne zadobila ozljedu glave. – Susjed je zašiven ali nitko drugi nije ozlijeđen. Curielov sugovornik ispričao je da je u trenutku kada se dogodio incident djevojka u susjednoj zgradi ručala i da joj je kroz prozor izletjela cigla, koja joj je, srećom, preletjela preko glave i nije je pogodila.

Da podsjetimo, Anna je od siline eksplozije doista poletjela s terase i pala s trećeg kata, tvrde očevici. Po dolasku Hitne pomoći davala je znakove života, ali je podlegla ozljedama.

Gotovo svaki stan u zgradi pretrpio je ozbiljnu štetu, s vratima koja su izletjela iz utičnica i razbijenim staklima što svjedoči o užasnoj snazi ​​eksplozije. Oštećeni su i stanovi u zgradi preko puta iz koje su svi stanari u panici istrčali van. Ekspozicija je izazvala uznemirenost stanara u zgradi i susjednim zgradama.

– Svi su mi prozori razbijeni, stakla su posvuda… Nije eksplozija, nego potres – rekla je jučer susjeda Kuriru dodajući da su svi bili prestrašeni jer nikad nisu čuli tako jaku eksploziju. Drugi susjed rekao je da fotografije i videa pokazuju da je eksplozija ostavila veliku rupu u zidu i srušila terasu na toj razini.

– Razbijena su mi vrata na terasi, boja se ljušti, piljevina je posvuda, au nekim stanovima ima i cigli! U stanu gdje je došlo do eksplozije bila je velika rupa. Toliko je jako eksplodirao da sam pomislio da se negdje srušio avion – jasno je užasnut naš sugovornik. Podsjećamo, Ana S. (37 godina) danas je teško povrijeđena u eksploziji u svom stanu u Ulici Majora Gavrilovića u Paraćinu i preminula je na putu do bolnice.

Liječnici su je pokušavali reanimirati, ali bezuspješno, a kolika je težina ozljeda i snaga eksplozije govori činjenica da je ženu iz stana na trećem katu eksplozija bacila na obližnje parkiralište. Ulaz u zgradu. Eksplozija se dogodila oko 14.40 sati, a na teren su izašli policajci, vatrogasci i hitna medicinska pomoć. Kako se neslužbeno doznaje, teško je ozlijeđena i starija žena koja se nalazila u stanu iznad, a njih su dvije hitne pomoći hitno prevezle u bolnicu. Eksploziju je vjerojatno uzrokovalo curenje plina iz boce, tvrde ljutiti stanovnici i okolne zgrade. Gotovo svi stanovi pretrpjeli su velika oštećenja, a vrata su izletjela iz utičnica, a razbijena stakla svjedoče o stravičnoj snazi ​​eksplozije. Oštećeni su i stanovi u zgradi preko puta iz koje su svi stanari u panici istrčali van.

– Naša susjeda Anna, mlada žena, oko 37 godina, živjela je nekoliko godina u tom stanu na trećem katu koji joj je dala baka. Ozlijeđena je i druga žena u drugom stanu kojoj je glava bila krvava. Vidno izbezumljena susjeda s prvog kata rekla je da je i nju odvezlo vozilo Hitne pomoći.

Njen sin Dušan Radović odmah je pozvao policiju, hitnu pomoć i vatrogasce. Rekao je da kad se nešto pokvari, istrči van vidjeti što se događa.

Preporučujemo