Bivši takmičar reality showa komentarisao je zbivanja u reality showu, posebno se osvrnuvši na sukob četiriju sadašnjih sudionika. U ovom sporu sudjeluju Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić, koji reality promatraju izvana, te Aneli Ahmić i Janjuš, koji aktivno sudjeluju u showu.

Mensur izražava nevjericu da bi se žena tako ponašala. Smatra da je užasno da netko tko zanemaruje vlastitu dobrobit može donijeti dijete na svijet i živjeti bez ikakvih granica.

Mensura je duboko uznemirila ženina rasprava o najnegativnijim aspektima njenog života. Iako ne želi omalovažavati žene, vjeruje da u njezinim postupcima nema nikakve kvalitete. Nadalje, Mensur tvrdi da u ovom konkretnom odnosu nema viktimiziranih osoba.

“Narativ je odbojan, a važno je napomenuti da se nitko ne prikazuje kao žrtva. Janjuša sam od početka upozoravao na potencijalni utjecaj koji bi ta žena imala na njega, ali nažalost nije poslušao moj savjet. Iako bi bilo idealno da je Maja izvor njegovih nevolja, moguće je da su zapravo suđeni jedno drugom.

Janjuševo uplitanje u ovu situaciju prvenstveno je potaknuto činjenicom da mu zaokupljaju misli, a čini se da mu je to intrigantno. Novac ima najveću važnost u njihovim životima i oni nalaze zadovoljstvo u njegovom obilju.”

“Svake godine Matora dosljedno sudjeluje. Nasuprot tome, Anita je pet puta u samo jednoj sezoni promijenila partnera i nije mi drag njezin stil života. Nisam se ni trudio obraćati pažnju na Anitu i Anđela jer me ne zanimaju. Jasno je da Anđela privlače takve djevojke; usklađuje se s njegovim ukusom.”

Dodatako se i Nenada Aleksića Ša:

“Postoji određena dobrota u njemu, iako sam bio zatečen kad je sebi dopustio takvo ponašanje. Iako smo možda pravedni i čestiti, ne sviđaju mi ​​se njegovi postupci. Bio je itekako svjestan da je sve u redu, ali je odlučio ući u sukob zbog žene, da bi se kasnije upustio u vezu s drugom djevojkom i omalovažavao bivšu ženu.

Ako ste bili nevjerni, nije primjereno omalovažavati i maltretirati bivšeg partnera. Da, pogriješili ste, ali to vam ne daje za pravo da je omalovažavate i zanemarite; bila je tvoja najbliža družica”, rekao je Mensur uz osmijeh prije nego što je komentirao razliku u godinama.

“Unatoč značajnoj razlici u godinama od dvadeset i pet godina između njega, četrdesetpetogodišnjaka i dvadesetogodišnje djevojke, to mi je prilično teško shvatiti i prihvatiti, jer vjerujem da samo pet-šest -godišnja razlika u dobi sa zajedničkim načinom razmišljanja bila bi prikladnija.

Preporučujemo