Tokom 1990-ih i ranih 2000-ih, bila je rijetkost sresti ženu koja nije gajila duboko divljenje prema poznatom švedskom moćniku, Dolfu Landgenu. Ova svijetlokosa zvijezda postigla je slavu kroz zadivljujuće izvedbe u kultnim klasicima kao što su “Rocky”, “Red Scorpion” i “The Punisher”. Međutim, trenutne okolnosti, u kojima dominira nemilosrdna pandemija koronavirusa, nažalost su ga gurnule u sjenu.

 

Sada u svojim zlatnim godinama, Landgen je bio krajnje oprezan tokom ovog perioda, uzrokujući odstupanje od svojih planova da se ujedini u braku sa svojom verenicom, koja je slučajno 39 godina mlađa od njega. Slike Landgena kako šeta uz svoju partnericu, cijenjenu fitnes instruktoricu Emu Krokdal, osvanule su na društvenim mrežama, izazivajući komentare korisnika koji su primijetili očigledan umor i ubrzano starenje glumca. Neki pojedinci su se čak usudili da sugerišu da on ima očinski ili dedov izgled u poređenju sa svojom devojkom, jer izgleda da se bori da održi korak sa svojom znatno mlađom družicom.

 

Njihovo prvo pojavljivanje u javnosti dogodilo se na cijenjenom festivalu 2020. u Dominikanskoj Republici, iako su im se putevi ukrstili godinu dana ranije u teretani. I sama Emma tvrdi da nije bila svjesna Dolphovog cijenjenog statusa slavne ličnosti. Njen vizuelni prikaz možete pronaći u nastavku. U svjetlu tekuće pandemije, zajednica između para i dalje je neostvarena, uprkos žarkoj želji glumca da proslavi svoju ljubav u bliskoj budućnosti.

 

 

Primjetno je da Ida dijeli iste godine kao i njegova trenutna zaručnica Emma i ima samo dva mjeseca staža u odnosu na nju. Dolph je nedavno izrazio zadovoljstvo zbog Idinog skorog povratka u Los Angeles, jer veoma cijeni održavanje harmonične veze s njom. Zanimljivo, čini se da Ida nije uznemirena očevom naklonošću prema nekome iz njene generacije. Vrijedi naglasiti da se Longenovi izvanredni atributi protežu daleko od njegovog zadivljujućeg izgleda i holivudskog uspjeha.

Preporučujemo